Dimarts, 06 d'Agost de 2024

La 52a fira exproReus se celebra del 10 al 13 d'octubre

El cartell de l'edició ha estat dissenyat pel reusenc Jordi Romero

10 de Juliol de 2024, per Reusdigital.cat
  • El cartell de l'edició d'enguany és obra del dissenyador reusenc Jordi Romero

    Cedida

La 52a edició de la fira multisectorial organitzada per firaReus Events, exproReus, que es durà a terme del 10 al 13 d'octubre i, novament, serà d'accés gratuït per als visitants, encara la recta final de la seva preparació i intensifica les accions de comercialització d'espais disponibles.

 

Un cartell amb segell local

 

La nova imatge d'aquesta gran fira multisectorial del territori és obra del dissenyador reusenc Jordi Romero. Amb una imatge molt esquemàtica i basada en icones, el cartell sintetitza els diferents sectors que participen en la fira, i posa al centre la mobilitat i la sostenibilitat, dos dels seus principals eixos i jugant amb la forma de la rosa de Reus.

El regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha explicat que "exproReus és un gran aparador comercial i un esdeveniment que mostra tot el dinamisme comercial de la ciutat, alhora que ofereix activitats lúdiques per als visitants de totes les edats".

ExproReus tornarà a comptar amb espais dedicats a les grans àrees temàtiques que ja són tradicionals a la fira, com automoció, parament de la llar, tecnologia, alimentació i restauració, entre d'altres. A més de la comercialització d'espais, des de l'organització de firaReus es treballa també en el programa d'activitats, el qual posarà especial atenció en les noves tecnologies, amb tallers per a joves i petits, i també en la gastronomia i les jornades professionals.

Les empreses interessades a tenir presència a exproReus poden contactar amb el departament comercial de firaReus Events, a través del telèfon 977 326 363 o bé, enviant un correu a info@firareus.com.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges