Divendres, 09 d'Agost de 2024

Concerts, sardanes i molt més en aquest cap de setmana d'agost

Entre les propostes, continua en marxa el Reus Blues Festival i el FIMC

09 d'Agost de 2024, per Reusdigital.cat
  • Una imatge de Cornudella de Montsant

    Turisme Siurana

Aquest cap de setmana, l'agenda cultural del territori està repleta d'activitats. A continuació, des de Reusdigital.cat compartim un llistat amb sis propostes lúdiques i culturals. Anoteu-les i gaudiu-les!

 

'Betta & The Groovers' al Reus Blues Festival

 

El pròxim diumenge 11 d'agost, a les 8 del vespre, el grup Betta & The Groovers actuarà al Racó de la Palma de Reus, dins el marc del Reus Blues Festival. Podreu gaudir de la veu de la cantant madrilenya 'Betta Berodia', acompanyada de Javier Díaz al piano, David Carrasco al saxo i Juli Lento a la bateria, que oferiran un show de música afroamericana, ple d’elegància, força i saber fer.

Les entrades estan disponibles en aquest enllaç.

 

'Gossos' a Cambrils

 

El pròxim divendres 9 d'agost, a les 10 del vespre, Gossos farà un repàs de la discografia dels seus 30 anys de carrera amb un directe ambiciós, acuradament preparat amb una escenografia inèdita per retrobar-se dels seus seguidors amb el record d'una nit única i inoblidable, dins del marc del Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC).

L'endemà a la mateixa hora, podreu gaudir del quartet barceloní 'Los Mambo Jambo', format per Dani Nel·lo al Saxo, Ivan Kovacevic al contrabaix, Anton Jarl a la bateria i Dani Baraldés a la guitarra, que seran acompanyats per dotze músics d''Alice & The Wonders'.

Els dos concerts se celebraran al Parc del Pinaret de Cambrils. Per a més informació del programa, podeu consultar a aquest enllaç.

 

Nits Daurades de Salou

 

El divendres 9 d'agost a les 10 del vespre, a la plaça de les Comunitats Autònomes es farà un espectacle de flamenc, a càrrec de la companyia de Mónica Novillo.  El dissabte 10 d'agost a les 8 del vespre, al passeig Jaume I a la zona de l'Espigó del Moll podreu gaudir d'un ball de sardanes de la mà de la Cobla Reus Jove i l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa. A dos quarts de 10 del mateix dia, al passeig Jaume I, des del Patronat de Turisme fins a la Font Lluminosa, se celebrarà la Nit de Foc amb els Diables Maleïts i Bruixes Latemó, el Xaloc, la Morena de Salou i altres grups convidats. Finalment, el diumenge 11 d'agost a les 10 del vespre, a la plaça de les Comunitats Autònomes es farà un repàs a les millors cançons i melodies dels 80 amb la col·laboració de Flash Back Discotheque.

Per a més informació del programa, podeu consultar-la en aquest enllaç.

 

Fira de l'Avellana de Riudoms

 

A Riudoms torna la 42a Fira de l'Avellana i 423a Fira de Sant Llorenç, que tindrà lloc del divendres 9 al diumenge 11 d'agost. La inauguració de la fira, que enguany compta amb més de 40 activitats per a tots els públics, es farà el mateix divendres a les 8 del vespre al pati de l'Escola Beat Bonaventura. La novetat més destacada d'aquesta edició és 'La Fira de Nit', una iniciativa creada per tractar d'ampliar l'oferta nocturna de la Fira.

 

46è Aplec de la Sardana de Cornudella de Montsant

 

El dia 11 d'agost, a Cornudella de Montsant, se celebrarà el 46è Aplec de la Sardana de Cornudella de Montsant. El municipi de la comarca del Priorat gaudirà d'una vesprada amb el sopar de Germanor i de la gran varietat de sardanes. A les 7 de la tarda començarà l'Aplec a la Plaça de la Vila, de la mà de la cobla 'la Cossetània de Tarragona', que a les 8 de la tarda serà interromput pel sopar de Germanor. Al sopar hi haurà tres opcions: per als adults, pa torrat amb llonganissa i arengada; per als més joves, pernil dolç, i per als avis, botifarra negra i cansalada. A les 10 del vespre es reprendrà l'aplec, que finalitzarà amb el 'Cant dels Adeus'.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges