Dilluns, 21 d'Octubre de 2024

Blas Díaz i Irene Mellado clouen més de 20 anys al capdavant d'El cafè de la ràdio

A partir del mes d'octubre el negoci passa a mans d'un nou propietari

28 de Setembre de 2024, per Raúl Rodríguez
  • Blas Díaz i Irene Mellado davant d'El Cafè de la Ràdio

    Raúl Rodríguez

Després d'aproximadament 40 anys immers en el món de l'hostaleria, Blas Díaz (19 de juliol de 1960) es jubila, i ho fa amb més de 20 anys al capdavant -juntament amb la seva dona, la reusenca Irene Mellado- del bar El cafè de la ràdio, ubicat al carrer del Pintor Bergadà, número 3, en una de les cantonades de la plaça de la Ràdio. El darrer dia de Díaz servint als seus clients és aquest dissabte, 28 de setembre, i a partir del pròxim mes d'octubre, el negoci es traspassa.

De pares manxecs, de La Solana i Membrilla, Blas Díaz, riudomenc instal·lat a Reus des dels seus 14 anys d'edat, amb tan sols 23 va començar la seva professió sent copropietari -i poc després, com a únic propietari- del bar Balmes. Ja als anys 2000, amb l'arribada de l'euro a Espanya, va prendre la decisió d'arrencar una nova etapa i comprar el local on durant més de dues dècades ha aconseguit gaudir d'una clientela fidel. "També hi ve molta gent de pas", apunta Díaz, que hi assisteixen gràcies al boca-orella que generen els seus plats i, en especial, els esmorzars de forquilla i l'estrella de la carta: el pop amb tomàquet.

Després d'anys i anys rere el taulell i apujant la persiana a primera hora del matí, aplegant a grans grups d'entitats com Motoclub o de la parròquia de Sant Francesc, i reunint a múltiples periodistes i professionals de la comunicació de l'òrbita de Ràdio Reus, que estava a tocar, Díaz pren la decisió de jubilar-se i deixar enrere el que considera una "lluita titànica". Ara comença una nova etapa a la seva vida, en la qual l'acompanyaran, de ben segur, algunes de les seves aficions, com ara la guitarra o el senderisme. Ell ho té clar: vol fer el Camí de Santiago.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges