Dimecres, 09 d'Octubre de 2024

La 52a exproReus, l'edició amb més marques registrades del sector automobilístic

La fira multisectorial obre portes el dia 10 i s'allarga fins al 13 d'octubre

08 d'Octubre de 2024, per Raúl Rodríguez
  • Presentació de la 52a edició de l'exproReus

    Raúl Rodríguez

A partir d'aquest dijous, 10 d'octubre, i fins al dia 13, se celebra la 52a edició de l'exproReus a firaReus Events. Enguany, bat rècord quant a nombre de marques registrades del sector de l'autòmobil, en són 44. No obstant això, exproReus va més enllà de l'automoció i és que més de 150 expositors en total, d'altres àmbits com el tecnològic o l'alimentari, tindran el seu estand al recinte firal de Reus.

L'accés continuarà sent gratuït en aquesta nova edició, que comptarà amb diverses conferències professionals i activitats per a tots els públics per tal d'atraure a un públic familiar. Entre aquestes, es troben l'acte inaugural, que vindrà acompanyat d'una conferència -sota el títol 'El valor de les fires'- a càrrec del gerent de Fira Barcelona, Pau Relat, o una taula rodona impulsada per la Lliga contra el càncer. També tindrà lloc la primera edició del Reus Logistics Summit, una jornada que s'estructurarà en tres verticals -la digitalització, el repte del moviment i la descarbonització- per parlar dels reptes logístics de futur que es plantegen al territori, i diversos tallers centrats en les noves tecnologies, amb la col·laboració del Clúster TIC.

 

Consulteu aquí el programa de la 52a fira exproReus

 

A més de les marques de vehicles tradicionals, la fira comptarà amb un total de 44 marques d'automoció i s'incoproren especialitzades en vehicles elèctrics, com Tesla i BYD, i de nous fabricants, com Omoda o Jaecoo. Cal recordar que la fira no es queda tan sols amb els cotxes, sinó que altres vehicles com els industrials o les motocicletes hi seran present amb les principals novetats del sector.

 

El Hub Foodtech & Nutrition tindrà el seu estand

 

REDESSA, com a empresa que impulsa la fira, també hi serà present amb el seu estand del Hub Foodtech & Nutrition, un dels projectes clau que busca creuar sinergies entre els sectors tecnològic i alimentari al territori.

Tenint en compte la importància del sector de l'alimentació al Camp de Tarragona, el programa de demostracions culinàries inclou col·laboracions amb paradistes del Mercat Central de Reus i amb restauradors del territori com ara Pola Hany William, del restaurant El Alkimista de Reus, Ferran Cerro, xef del restaurant de Reus que porta el seu nom, i Arnau Bosch, xef del restaurant Can Bosch de Cambrils.

El regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha destacat que enguany s'ha donat un impuls en l'enfortiment de la relació amb el Mercat Central, en el seu 75è aniversari, i ha recordat el "punt romàntic" que els vincula a ambdós espais -el Mercat i firaReus-, ja que abans de ser espai de mercat, l'equipament va ser el primer pavelló firal del territori.

En l'àmbit divulgatiu i de la salut, s'han programat xerrades i activitats en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili, l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), l'IRTA i el centre tecnològic Eurecat, entre d'altres.

Al mateix estand del Hub, les empreses agroalimentàries adherides hi podran trobar el seu espai per promocionar els seus productes, com ara, l'start-up Biophenolics, la DOP Avellana de Reus o Valira.

 

Tasting Village

 

La zona de restauració d'exproReus amb 'foodtrucks' es trobarà a l'exterior, on hi haurà també un escenari per a les propostes musicals i acollirà un concurs de talents organitzat amb Music and Views, una de les empreses de l'edició de la Incubadora TIC i Foodtech d'enguany. Tot i que l'horari de la fira és d'11 del matí a 9 del vespre, la zona de restauració no tancarà fins a les 10 del vespre.

Reus Transport ha habilitat una línia especial, la L80, amb un recorregut que unirà la plaça de la Llibertat amb firaReus i una freqüència de pas de 30 minuts.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges