Divendres, 13 de Setembre de 2024

Alícia Sánchez Camacho veu difícil sortir de la crisi abans del 2011

La dirigent popular demana que es recuperi la confiança en els polítics

30 d'Octubre de 2009, per Georgina Giné
  • Sánchez Camacho (segona a la dreta)

    Georgina Giné

Segons ha explicat Alícia Sánchez Camacho, els indicadors que diferencien la crisi econòmica de Catalunya i l'Estat respecte altres països són l'atur i el dèficit. "Els països de l'entorn estan sortint de la crisi perquè fan polítiques dirigides al creixement econòmic i a la reducció de l'atur i al nostre país no es fan propostes ni accions de govern per sortir-ne", assenyala Sánchez Camacho. En aquest sentit, la popular ha remarcat que encara veu dificultats per créixer econòmicament l'any 2011.

D'aquesta manera, la presidenta del PPC creu que les polítiques de Zapatero "no són les adequades, ja que hi ha un increment de la despesa pública i les seves actuacions van en direcció contrària del que s'hauria de fer per recuperar el país". A més, ha afegit que les polítiques del govern tripartit a Catalunya "no van encaminades a reduir l'atur".

Per aquest motiu, les propostes que ha presentat la dirigent popular van dirigides a "construir un futur amb il·lusió i esperança que ajudin a recuperar el país". Sánchez Camacho aposta per l'austeritat pública, "reduint les despeses supèrflues", en la baixada d'impostos i en la reforma laboral. A més, ha lamentat el trencament de l'acord entre les Petites i Mitjanes Empreses i Foment de Treball Nacional perquè creu que "era un bon acord per ajudar a les PIME, els autònoms i els emprenedors".

Pel fet que a la demarcació de Tarragona, la líder popular s'ha mostrat a favor de l'energia nuclear sense deixar de banda les energies renovables, ja que "no n'hi ha prou amb aquestes últimes". Tot i això, la popular ha llençat un missatge de confiança i creu que "Espanya sortirà de la crisi, tot i que més tard que els altres països, malgrat la incompetència dels governs de Zapatero i del tripartit a Catalunya".

D'altra banda, la dirigent popular ha destacat la "desconfiança i la falta de credibilitat que la societat té amb la classe política" i ha remarcat que els polítics "són gent honesta, treballadora i que es preocupen, vocacionalment, per la societat". Per això demana que se'ls recuperi aquesta confiança.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges