Dimarts, 23 de Juliol de 2024

Més de 650 persones han assistit al Kesse Claustre 2012

L'organització destaca l'interès del públic per les noves propostes musicals

27 de Juliol de 2012, per Redacció
  • Un dels grups que ha actuat al Kesse 2012, The Hanfris Quartet

     

El Kesse 2012 és una proposta de la Conselleria de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, amb la direcció artística de Jordi Freixes. Aquesta ha estat una de les úniques iniciatives de pagament de la proposta cultural i festival de l'estiu a la ciutat, fet que segons l'organització, "demostra encara més voluntat de descobrir alguns dels secrets amagats de la música actual".

A més, el director artístic del cicle, Jordi Freixes, ha afirmat que "musicalment, el festival ha tingut una gran acceptació per part del públic, amb una mitjana de 130 espectadors per cada concert, que han sabut valorar l'arriscada aposta d'una programació de cinc grups que en la seva majoria debutaven a la ciutat de Tarragona".

Els cinc concerts realitzats han anat a càrrec de Mínima Distància V.2.0, que va obrir el festival; seguit d'un espectacle de músiques del món, amb Oyuna Baturova i quatre músics del nostre país. L'aposta més arriscada va ser el concert de 'beatbox', a càrrec de l'artista Markooz, acompanyat d'altres músics i ballarins. Un altre dels protagonistes va ser el quartet català de música vocal, The Hanfris Quartet, que practiquen l'estil babershop; per acabar amb l'actuació d'aquest dijous, de la mà de Maria Antònia Pujol i el pianista Xavier Guito, amb l’actualització de diverses melodies tradicionals dels Països Catalans.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges