Dilluns, 05 d'Agost de 2024

L'Ajuntament vol establir col·laboracions per racionalitzar horaris

27 de Març de 2013, per Redacció
  • Ignasi Buqueras i Carles Pellicer

     

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha rebut aquest dimecres, 27 de març, a l'Ajuntament de Reus, el reusenc Ignasi Buqueras, president de la Comissió Nacional per a la Racionalització dels Horaris Espanyols i la seva normalització amb la resta de països de la Unió Europea i de l'Associació d'Amics de les Comarques Tarragonines a Madrid.

A la trobada, s'ha posat de manifest la voluntat d'establir dinàmiques de col·laboració especialment en efemèrides com l'Any Prim i l'Any Fortuny i en la promoció de la ciutat així com per avançar en la racionalització d'horaris, en sintonia amb les propostes que fa la comissió nacional que presideix Buqueras.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

joan  27 de Març de 2013

Ens en sortirem?

Sr Buqueras, ja fa uns anys que llegeixo articles vostres sobre el tema i he anat a conferències i xerrades, però em sembla que el govern i la patronal fan com si sentíssin ploure... seguim confonent productivitat amb hores de permanència i compliment d'horaris amb servilisme... Treballo en un dels pocs llocs que abans de les 9 del matí ja han rebut un munt de gent, i quan tinc vacances i vull fer compres o tràmits personals em floreixo esperent que siguin les 10... i després em veig obligat a guardar "la-sagrada-siesta-española" fins a quarts de sis del vespre... Demencial!

Reportatges