Dimecres, 11 de Setembre de 2024

Hortènsia Grau (ICV-EUiA) presenta setze preguntes parlamentàries per saber què fa el Govern amb la seguretat nuclear

30 de Març de 2013, per
  • Hortènsia Grau

    iniciativa.cat

La diputada Hortènsia Grau d'ICV-EUiA ha dut al Parlament de Catalunya un total de setze preguntes per "controlar l’acció del Govern" en matèria de prevenció de riscos en energia nuclear, a conseqüència d'una resolució aprovada per la cambra catalana que preveia iniciar treballs en aquest sentit. 

"Es tracta, ha indicat Grau, que ens facilitin tota la informacio que està al seu abast, i rendeixin comptes del compliment d’una resolució del Paralment de Catalunya. Esperem, també, algun pronunciament de l’executiu sobre les qüestions que fan referència a l’energia nuclear, que fins ara han estat evitant". 

 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Canicloso  31 de Març de 2013

POLITICS DE PERFIL BAIX...

Sra. Hortensia, permitame recordar-li que va ser responsable de l'àrea de Tarragona del Centre de Seguretat d'Emergències amb el PSC-ERC-ICV; entre les seves obligacions eren les de coordinar els successos del PLASEQTA i col·laborar amb el PENTA. Mai que un servidor sàpiga, ha escrit ni esmentada gens de la Nuclear. S'assabentava d'alguna cosa...? Ara fa preguntes al Parlament perquè... Com es nota que no té comandament, i ara vol tocar les p... Salutacions. Polítics de perfil baix!

Reportatges