Dimarts, 10 de Setembre de 2024

El taekwondista del gimnàs Laissa, José Antonio Morales, campió de Catalunya cadet

02 d'Abril de 2013, per Redacció
  • Els esportistes del gimnàs Laissa

     

El taewkwondista del gimnàs Laissa de Reus, José Antonio Moreno, va aconseguir el campionat de Catalunya de Taekwondo en la categoria cadet, en el torneig que es va celebrar al pavelló de la Mar Bella de Barcelona, aquest passat cap de setmana. Moreno era la primera vegada que optava a guanyar en aquesta modalitat i participarà de manera directa  al Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Castelló el proper 11 de maig.

Un total de 375 esportistes d’entre 11 i 14 anys van participar en el campionat. El gimnàs Laissa va participar-hi amb sis esportistes. A més de José Antonio Moreno, Juan Cigales i Laia Navarro van quedar-se sense opció en les semifinals, mentre que Pau Martos, Mireia Martínez i Mar Fort van perdre a la final.

Amb aquestes resultats, el gimnàs Laissa va aconseguir la tercera posició per equips en el Campionat de Catalunya.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (4)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Pau garcia  07 d'Abril de 2013

El caso morales

Siento haber escrito eso de esta manera estava nervioso etc . Perdon :$....

juani  04 d'Abril de 2013

morales

Os doy las gracias por la publicación pero como madre del niño que quedo medalla de oro os tengo que rectificar el apellido es moreno y no morales tener cuidado para otra ocasión gracias y enhorabuena a todos, sois unos campeones.

pau martos  03 d'Abril de 2013

morales?

l'ultim cop la mireia va quedar segona segons erus digital , que es tindria que dir reus m'equivoco primer vau dir que la mireia va quedar segona quan va quedar primera i ara dieu que el me amic josan es diu de cognoms morales ???? aaau vinga pero que es aixo deu meu la setmana que be que? publicareu qu a reus ha cagut un meteorit o alguna cosa per l'estil ?? VERGONYA es la unica paraula que em be al cap quan llegeixo aquests articles deixeu aquesta feina durant un temps i despres la feu be ds'acord VER- GO- NYA !!!!!!!

Silvia Escauriaza  03 d'Abril de 2013

Gimnas Laissa

Enhorabona a tots! Sou els millors!

Reportatges