Diumenge, 13 d'Octubre de 2024

La primavera que no arriba

28 d'Abril de 2013, per Redacció
  • Prades nevat, aquest diumenge

    Cedida

La pertorbació que ens acompanya aquest cap de setmana ha provocat un descens de les temperatures, precipitacions moderades i en alguns indrets nevades, com és el cas de Prades (Baix Camp) i altres municipis del nord del Camp de Tarragona. Us adjuntem una fotografia de com s'ha despertat aquest matí la 'Vila vermella'.   

La cota de neu ha baixat de forma acusada fins als 500 metres aquest diumenge al matí i ha deixat paisatges ben emblanquinats especialment a l'interior del Camp i a les Terres de l'Ebre. Fins a les 11 del matí s'havien acumulat fins a cinc centímetres de neu a Arnes o dos centímetres a Horta de Sant Joan. De fet, s'han vist flocs de neu a localitats com l'Espluga de Francolí, a només 400 metres. Paral·lelament, la nevada també està sent intensa a localitats a més altitud com Belltall o Cornudella de Montsant. 

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha emès un avís de risc per neu a set comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. Segons l'SMC es poden acumular més de dos centímetres de neu per sobre dels 500 metres al Montsià, Baix Ebre, Terra Alta, Garrigues, Alt Camp, Priorat i Conca de Barberà. Fins a migdia, la cota de neu pot estar entorn dels 400 metres però al llarg de la tarda anirà pujant progressivament fins als 800 metres i restringir-se a la serra de Prades i al massís del Port. 

 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges