El Reus Deportiu supera amb autoritat a l’Igualada

Els roig-i-negres controlen el partit i guanyen 6 a 1 a l’Igualada HC

01 de Maig de 2013, per Clàudia Bonet
  • Albert Casanovas ha fet el primer gol

Albert Casanovas ha avançat els reusencs al minut 2 de partit amb un tir llunyà que ha enviat la bola al fons de la porteria. Al 7, ha estat Joan Salvat que amb una bona combinació amb Jordi Adroher ha fet el segon. Dos minuts més tard, el mateix Salvat ha aprofitat un refús del porter rival després d’un tir d’Albert Casanovas per fer el tercer.

L’efectivitat en atac del Reus ha continuat i Jordi Adroher en un ràpid contracop ha establert el 4 a 0 a l’electrònic. L’Igualada també ha tingut ocasions i al minut 10 han disposat d’un penal en quà Guillem Trabal ha aturat el tir de Marçal Casadevall. El porter reusenc ha tornat a intervenir evitant el gol en una jugada d’atac entre Sergi Pla i Marc Povedano. El gol dels visitants ha arribat al minut 17, on després de diversos refusos Oriol Vives ha fet el primer de l’Igualada. En la primera meitat, Marc Ollé ha rebut un cop de bola al coll i ha hagut de ser substituït. Minuts més tard, Casanovas també ha rebut un cop d’un contrari i ha sortit de la pista. Els dos jugadors han tornat a incorporar-se abans del final de la primera part.

En la represa, el Reus ha baixat la intensitat i l’Igualada ha pressionat, però en tot moment els reusencs han marcat el ritme del partit i han controlat el joc. Al minut 36, Albert Casanovas per la banda dreta ha combinat la bola amb Marc Ollé, que des de dins l’àrea l’ha enviat a l’escaire de la porteria d’Elagi. Amb el 5 a 1, els reusencs han disposat d’un penal que Jordi Adroher no ha aconseguit transformar. Els roig-i-negres han seguit creant perill i provant combinacions en atac. Al 47, ha arribat la desena falta de l’Igualada i Jordi Adroher no ha perdonat. Després de tres refusos del porter ha establert el sisè i definitiu.

Amb el 6 a 1, el Reus suma els tres punts i es manté a la quarta posició amb 42. Dos punts menys té el conjunt de Sant Sadurní, el Noia Freixenet, que ha empatat a la pista del CP Voltregà. El pròxim partit de l’OKLliga serà el proper diumenge, 5 de maig, a la pista de l'ICG Software Lleida a les 12 del migdia.

FITXA TÈCNICA:

Reus Deportiu: Guillem Trabal, Albert Casanovas, Joan Salvat, Marc Ollé i Jordi Adroher -cinc inicial-. Xavi Rubio i Raül Marín.

HC Igualada: Elagi Deitg, Marçal Casadevall, Sergi Pla, Antoni Baliu i David Cáceres  -cinc inicial- Oriol Vives i Marc Povedano.

Àrbitres: Germán Sandoval i Xavier Buixeda.

Aquesta crònica rep la col·laboració de T.S. Telecomunicacions i Sistemes (carrer Ramón J. Sender, 34, Reus)