Diumenge, 20 d'Octubre de 2024

Un atracament al barri Horts de Miró acaba amb un ferit per arma de fogueig

22 de Gener de 2014, per Redacció
  • El supermercat atracat

    Googlemaps

Dues persones amb pasamuntanyes van atracar a punta de pistola el supermercat Mercadona del carrer de Cels Gomis i Mestre de Reus, al barri Horts de Miró, el passat divendres, 17 de gener. Segons informa el Diari de Tarragona, els dos lladres van entrar quan faltava poc temps per tancar l'establiment i es van emportar diners que hi havia a les caixes enregistradores. També van extreure la cartera i el telèfon mòbil a un client i li van robar 300 euros.

Segons indiquen fonts policials, enmig de la situació, un dels dos atracadors va disparar un tret a un dels clients i el va ferir la cama. Les investigacions indiquen, per la tipolgoia de la ferida, que és una arma de fogueig.

Els dos implicats en el robatori, de nacionalitat espanyola i d'uns 35-40 anys, estan en cerca i captura. Els Mossos d'Esquadra va establir un dispositiu especial, el passat divendres, per tal d'atrapar-los, però, a hores d'ara, encara es troba en llibertat.



BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

espe  22 de Gener de 2014

no tienen escusa

Pero....mas de un español tendra que obrar asi ;mientras los empresarios den el trabajo a los de fuera quiza por unos pocos de
€ menos ;aun es poco lo que hacen.
O regula el gobierno las leyes y se entera como esta todo , o se liara la de dios!!

Reportatges