Dilluns, 07 d'Octubre de 2024

Les multes per no recollir la caca de gos ja igualen les de l'any passat

El 2013 es van obrir 74 expedients, i en només tres mesos ja se n'han obert 68

11 d'Abril de 2014, per Redacció
  • Caca de gos.

    Cedida

Durant el mes de març, s’han obert 20 expedients derivats d’actuacions de gossos, dels quals 14 són per no recollir les dejeccions dels animals. Els expedients oberts per la Guàrdia Urbana poden comportar una sanció de fins a 750 euros, com a infracció lleu; si bé aquest import s’incrementarà amb l’aprovació definitiva de la nova ordenança de civisme fins a 1.500 euros.

La brutícia als carrers i places, per no recollir els excrements dels gossos, és un dels temes que genera més queixes veïnals pel que fa a la via pública. És per això que la Guàrdia Urbana fa especial seguiment a aquesta problemàtica. Així mateix, la regidoria de Convivència i Immigració porta a terme la campanya Reus conviu, amb advertiments i consells per combatre els actes incívics.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, afirma que "de la diversa tipologia d’actes incívics, n’hi ha una que preocupa especialment a la ciutadania. I que així ens ho fa saber reiteradament en les visites de proximitat que fem de manera regular als barris. És l’actitud incívica dels propietaris de gossos que no recullen les defecacions dels seus animals; que embruten i malmeten la imatge de la ciutat; i que causen molèsties a la resta d’usuaris de les vies i els espais públics. Des del govern de Reus ens hem proposat erradicar aquestes pràctiques".

 

 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Ap  14 d'Abril de 2014

Kagada amb K

Que vinguin a la plaça de la cultura de la pau, que les tenim de tots tamanys!

Ra2123  13 d'Abril de 2014

reus - centre

els excrements es beuen reculli al centre perque a las pariferies i als barris segueixen igual

Reportatges