Dimarts, 03 de Setembre de 2024

De nou Reus detecta la inseguretat com el principal problema als barris

15 de Maig de 2014, per Redacció
  • Segona reunió de la plataforma De nou Reus

    Cedida

La manca de seguretat i la millora en la interrelació de les Associacions de Veïns de Reus van ser els dos principals temes a tractar en la Taula de Barris organitzada per De nou Reus, aquest dimecres al vespre, al Casal de Dones. A la trobada hi van participar una trentena de persones, principalment, representants veïnals. Alguns d'ells van manifestar, segons la plataforma, que la gent "té por" i que sent un abandona per part de l'Ajutnament.

"En aquest sentit, un d'ells va mostrar la seva perplexitat pel fet que les patrulles policials al barri Sant Josep Obrer són escasses, mentre que a pocs metres, als voltants de la Fira, abunden els cotxes policials", indica De nou Reus en un comunicat. La plataforma també explica que des d'alguns barris s'entén "que els polítics els estan enganyant i que els problemes que té un barri, també els tenen la resta". Per això una de les qüestions apuntades és la necessitat de tenir més interrelació.

Aquesta és la segona trobada que realitzen els membres de De nou Reus, després de la dedicada, la setmana passada, a l'àmbit cultural. Les properes reunions versaran sobre Ensenyament i Economia.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Anna B.  15 de Maig de 2014

Al·lucino

Ui... però que llestos, no? (mode ironic off)