Dimarts, 03 de Setembre de 2024

Vallès critica Pellicer per transmetre la imatge d'una 'república bananera' de Reus

El primer secretari del PSC ha presentat la candidata a les eleccions europees per Tarragona, Diana Salvadó

15 de Maig de 2014, per Redacció
  • Cedida

"Reus ha de transmetre a Europa una imatge de modernitat i de progrés i no de ‘república bananera’ com la que està fent l’alcalde". Així de contundent ha estat el primer secretari del PSC i candidat a la alcaldia, Francesc Vallès, en l’acte de presentació de la candidata pel Tarragona a les eleccions europees, Diana Salvadó. Vallès, que s'ha mostrat convençut que la transformació de Reus només és possible de la mà d’Europa, ha reclamat més capacitat organitzativa a un equip de govern que ha definit “sense idees ni projecte”, i més complicitat institucional a l’hora de generar projectes que situïn la ciutat al mapa com sempre havia estat.

“Reus era una ciutat referent i amb aquest govern cada dia fa un pas enrere per culpa d’un alcalde que es manifesta contra ell mateix en un dels barris més oprimits de Reus o que deixa als nens sense beca menjador per comprar un palauet de turisme”, ha denunciat.  Vallès també ha lamentat el nomenament  d’un responsable de projectes europeus “que, a hores d’ara, ningú sap quins projectes ha fet i quins recursos ha aconseguit”.

En aquesta línia, la candidata a les eleccions europees, Diana Salvadó, ha defensat el PSC com l'única alternativa per tornar a posar les persones al centre de l’actuació política, des d’Europa. Salvadó ha recordat que a les comarques tarragonines hi ha 29.000 persones en situació d’atur de llarga durada i 13.500 famílies amb tots els seus membres a l’atur. I per això ha demanat el vot el 25 de maig argumentat que “cal aturar les actuals polítiques econòmiques de la dreta que s’han mostrat tristament ineficaces i que només han provocat dolor i patiment”.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (3)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Anton  16 de Maig de 2014

Ciutat de mafiosos gràcies al PSC-PSOE

La imatge que està transmetent Reus és la d'una ciutat on s'ha fotut la mà a la caixa, on s'han malgastat milions de diner públic per enriquir la butxaca d'uns quants i on els regidors de l'antic govern es passen el dia als jutjats per les irregularitats que van cometre. Reus és la ciutat del "pelotazo" i aquesta imatge que tardarem anys a treure'ns de sobre és gràcies a vostè, Sr. Vallès i al seu partit PSC-PSOE.. Així que, millor que calli, amb tots els respectes...

JOSEPP  16 de Maig de 2014

PERVERSIDAD

Cuánta perversidad tiene la política, viendo a Valles, con el historial acumulado, ¿no tienes moral?. ¿Con que credibilidad puedes hablar?, con todo lo que cuelga en Reus, INNOVA lo paristeis vosotros, el mamoneo del NOU HOSPITAL también, Pellicer "solo" es culpable de callar y parar la mano, pero a PRAT lo pusisteis vosotros con un sueldo bestial, por favor VALLES, !!CALLATE!!

Josep Maria  15 de Maig de 2014

Un altre endollat??

Qui és el responsable de projectes europeus? El Pellicer n'ha endollat un altre? Però quina barra que té!!!!!!!!!!!