Dissabte, 07 de Setembre de 2024

Un incendi crema una botiga de roba al passeig de Sunyer a Reus

En el lloc de l'incendi han hagut d'actuar quatre dotacions de Bombers

27 de Maig de 2014, per Redacció
  • Roba de la botiga afectat pel fum i l'aparador cremat

    Marià Arbonès

Un foc ha cremat, aquest dimarts al migdia, la botiga de roba Joma's situada al passeig de Sunyer, número 20, cantonada amb el camí de l'Aleixar. L'incendi s'ha declarat poc després de les 2 del migdia i s'hi han desplaçat fins a quatre dotacions dels Bombers de la Genrealitat, que han trencat el vidre de l'establiment i han controlat el foc en poc més d'un quart d'hora.

Les causes encara s'estan investigan, però tot apunta que un curtcircuit ha estat la causa de l'incendi, que ha provocat una gran acumulació de fum negre a la zona. No obstant, no s'ha hagut d'atendre cap ferit per aquest incident.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat efectius del Servei d'Emergències Mèdiques i de la Guàrdia Urbana, que ha hagut de tallar el carrer durant una estona, provocant un embús de vehicles a la zona. Els Bombers han retirat part de la roba de la botiga fora de l'establiment per evitar una revifada.

La propietària de l'establiment i expresidenta de la Unió de Botiguers de Reus, Leonor Bartolí, ha volgut agrair la tasca duta a terme pels Bombers de la Generalitat i de la Guàrdia Urbana, així com el suport rebut per altres comerciants i ciutadans.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics