Dijous, 18 de Juliol de 2024

El PSC reclama a Pellicer que esclareixi si ha 'camuflat' un sou

Andreu Martín afirma que l'alcalde cobra més en dietes que de sou

04 de Juliol de 2014, per Joan Marc Salvat
  • Andreu Martín, portaveu del grup municipal socialista

    Joan Marc Salvat

El portaveu dels socialistes a l'Ajuntament de Reus ha recordat que, ja en el seu dia, Pellicer va renunciar al sou d'alcalde en detriment del salari de parlamentari, atès que l'obliga la llei. Fa unes setmanes, l'alcalde feia públics els sous del govern reusenc; però segons ha subratllat Martín, "al final s'acaba demostrant que tenim un alcalde que cobra més en sobresous que del propi sou". 

A l'espera que el jutge determini sobre la legalitat, o no, dels cobraments d'una quarentena d'alcaldes catalans, el PSC de Reus demanarà un registre precís sobre les assistències de Pellicer a les trobades de la FMC juntament amb una relació de les dietes percebudes, així com un llistat dels desplaçaments amb el cotxe oficial a aquests actes. "El problema serà si l'alcalde ha cobrat tant per assistir a les trobades com si no, perquè aleshores s'estaria camuflant un sou sota l'aparença de dietes". 

Per últim, Martín ha lamentat que "Reus torni a ser portada per fets d'aquesta mena"  i ha ironitzat que, si segueixen aquestes notícies, "al final seria bo que l'alcalde ensenyés la seva declaració de renda". 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Olotí  04 de Juliol de 2014

CONY !

I del ratoncito Pérez NO DIUEN RES?

Reportatges