Dijous, 01 d'Agost de 2024

Cervera: 'Pellicer torna a fer un ridícul espantós amb l'afer del burca'

El portaveu d'Ara Reus reclama a l'alcalde que retiri la sanció per portar la cara tapada pel carrer

16 de Juliol de 2014, per Enrique Canovaca
  • Jordi Cervera i Cori Fargas, en una imatge d'arxiu

    Reusdigital

"Divendres viurem una novel·la sota el títol 'Un burca per amor'", ha indicat el portaveu d'Ara Reus, Jordi Cervera, qui creu que l'alcalde "encara està buscant un informe que avali la seva intenció de sancionar les dones amb burca i nicab, i s'excusa amb una sentència del Tribunal d'Estrasbourg que no té aplicació aquí". "Divendres serem l'altaveu a tot l'Estat d'una ordenança que és incívica. Farem vergonya", ha continuat el regidor, per després reptar a Pellicer que si és "realment valent" posi els termes burca i nicab a l'ordenança.

Segons Cervera, l'alcalde no ha complert la seva promesa de consensuar amb els grups de l'oposició les al·legacions que aquests han presentat, un fet que suposa "que Pellicer no és el batlle de tots, sinó només de setze regidors". "Estem molt decebuts perquè han tirat pel dret, sense acceptar cap al·legació d'Ara Reus, d'Actyma o de la Federació d'Associació de Veïns", ha reblat el portaveu, qui creu que davant aquest evidència, Pellicer no pot dir que l'ordenança és de tota la ciutadania.

Una auditoria de gestió de l'actual mandat

En el ple d'aquest divendres, Ara Reus reclamarà una auditoria econòmica i de gestió de l'Ajuntament de Reus i de les empreses municipals, dels més de tres anys que es porta de mandat. "Aquesta auditoria és per saber que realment s'estan fent bé les coses, que el treball del secretari i de l'interventor és lloable", ha indicat Cervera, qui creu que Pellicer no es pot negar a donar aquest pas "imprescindible" per motius econòmics.

D'altra banda, el grup municipal presentarà una segona moció per tal de facilitar als emprenedors l'obertura de negocis, de l'estil de l'aprovada per l'Ajuntament d'Olot. L'objectiu és que qualsevol persona pugui iniciar el negoci amb una documentació mínima presentada, per tal d'obtenir recursos i poguer tramitar la documentació complementària i defenitiva.

Ara Reus també portarà dos precs, sobre la necessitat de senyalitzar millor les comissaries de proximitat de l'antic hospital i l'estació d'autobusos, i de posar marquesines en el màxim de parades de Reus Transport. Per últim, preguntaran sobre les subvencions europees que l'Ajuntament ha aconseguit després de destinar una persona a aquestes qüestions fa un any i mig.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (3)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

joan  17 de Juliol de 2014

El ridicul d'ara Reus

Vosaltres si que feu el ridicúl,no defenseu l'independencia i si defenseu las caras tapadas Cervera plega per favor

PapaPeter  17 de Juliol de 2014

S'ha vist el plumero

Apa "nen" que has ensenyat la ceba i el ceballot amb tot aixo.... es veu clarissim que es per recaudar vots tot aixo que s'ha dit. Ara es molt trist intentar treure vots amb un tema tan delicat, que poc pero poc mireu per la gent de Reus... es llastimós

PapaPeter  17 de Juliol de 2014

Que fort

Potser si un dia hi ha un ensurt dels grosos com ara un atracament, un segrest o un bon merder al ajuntament i no es pot reconeixer al cumpable/es per culpa del burca, si que llavors se haura fet un ridicol dels grosos! Pero que estan dient! que es incivic?!!!! incivic es que no es pugui reconeixer qui hi ha asota del co....s de burca i que no pasi res. amés de perillos, ara jo com soc muntanyista anire amb pasamuntanyes, perque es una cosa que hi crec...avere que pasa! aqui em de respectar totes les animalades que volen, pero mai mai mai an de tenir obligacions i molt menys adaptarse al lloc on viuen. Quin fastig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reportatges