Dissabte, 13 de Juliol de 2024

Reus enjardina l'avinguda de Tarragona

31 de Juliol de 2014, per Albert Sas
  • Obres d'enjardinament en una de les entrades de Reus, l'avinguda Tarragona

    Albert Sas

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha declarat que "l'objectiu d'aquesta acció és millorar aquesta entrada a Reus que té molta afluència de vehicles i persones". També han assistit a l'acte el president de l'AAVV de la Urbanització Mas Carpa, els regidors d'Urbanisme i Via Pública, Miquel Domingo i Hipòlit Monseny, respectivament, i diversos empresaris de la zona.

El president de l'AAVV Mas Carpa, Gabriel Ruiz, ha agraït l'actuació de l'Ajuntament i ha recordat que aquest tan sols és un primer pas: "Esperem que això sigui complementat amb altres accions que permetin millorar la mobilitat dels veïns o la connexió amb el Tecnoparc". En aquest sentit, l'alcalde ha recordat que "fem el que podem, allò que ens permet l'economia local". 

Pel que fa l'esperada reducció de velocitat o la construcció de rotondes a l'avinguda, Pellicer ha demanat paciència: "Són temes que estem analitzant i que tenen els seus temps i processos". De moment, sembla que l'alternativa passa per la instal·lació de "sotracs" per fer frenar els vehicles.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Juan  31 de Juliol de 2014

Hay que limpiar el Park de Sant Jordi

Ya esta bien este ajardina miento, pero les recuerdo que el Park de Sant Jordi esta muy descuidado, el ajardina miento muy deteriorado y sucio, LAS EQUIPACIONES INFANTILES ESTÁN ROTAS Y NO SE HAN REPUESTO, que pena para los niños, también hay mucha
suciedad, vamos una de las mejores cosas que tenemos y la tenemos descuidada, esto se merece una gran medalla la persona que se encarga de esto

Reportatges