Dimarts, 16 de Juliol de 2024

La CUP considera que el PP hi surt guanyant, amb la fi del pacte

12 de Novembre de 2014, per Joan Marc Salvat
  • David Vidal, portaveu de la CUP

    JM.Salvat

“El pacte que s’havia venut com de gestió entre CiU i PP no ha representat cap canvi positiu per a l’Ajuntament de Reus”, ha avançat la CUP Reus en una primera valoració del trencament del pacte de govern a la ciutat. La formació de l’esquerra independentista sosté que “el PP de Reus és el principal beneficiat del trencament del pacte perquè amb menys de quatre anys ha pogut tirar endavant la seva ordenança de civisme i quedar-se amb els vots de Plataforma per Catalunya”.

Per tot plegat, la CUP ha explicat a Reusdigital que la ruptura de govern “beneficia el PP”, el qual ha acusat de fer una política de “clientelisme per conservar els seus barris afins i aprofitar les quotes de poder amb la Guàrdia Urbana, Turisme i el grup Aigües”. 

Sobre l’evolució de la governança CiU-PP, la CUP subratlla que “el govern només s’ha dedicat a no enfosar-se amb la reestructuració econòmica de l’Ajuntament”. El grup municipal ha anat més enllà i ha assegurat que “si no fos per la nostra denúncia contra Josep Prat, ara mateix seguiria sent el gerent d’Innova”. En clau local, també, la CUP recorda al govern que “encara estem esperant l’auditoria de Reus Esport i Lleure SA. 

Sobre l’anomenat “pacte de gestió”, la CUP entén que “sí que se sostenia ideològicament perquè tant CiU com el PP representen la dreta” i denuncia que el pacte de govern establís “unes regidories separades perfectament entre els dos partits, algunes de les quals amb un pressupost destinat únicament a la regidora”. 

Escolta les valoracions dels grups municipals del trencament del govern de Reus:

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

josep  13 de Novembre de 2014

Uns altres que tambe están en

Uns altres que tambe están en unaltre planeta, pobre Catalunya a on vas......esta mil be repectar les altres ideas, dic ideas,vinga homes mes seritad

Nik  12 de Novembre de 2014

La CUP és....

..nacionalista i socialista. Mmm, deixa'm pensar.

Reportatges