Dimarts, 16 de Juliol de 2024

El PSC lamenta 'l'oportunisme del moment escollit' per la ruptura entre CiU i PP

12 de Novembre de 2014, per Redacció
  • El portaveu del PSC de Reus, Andreu Martín

    Reusdigital

Després de la ruptura del pacte de gestió entre CiU i PP a Reus, el PSC afirma que "ha acabat com tothom preveia". Consideren l'acord arran de les eleccions de maig de 2011 com "un pacte de conveniència que ha perjudicat greument la ciutat i que l’ha portat a un nivell de caos insostenible".

Així mateix, el partit socialista lamenta "l’oportunisme del moment escollit i la irresponsabilitat de l’alcalde de trencar el pacte sense saber ni com ni amb qui governarà a partir d’ara i fins a finals de mandat".

El PSC exigeix a Carles Pellicer la convocatòria urgent de la junta de portaveus i una ronda de converses amb tots els partits polítics amb representació municipal "per tal de garantir l’estabilitat institucional necessària". "Els reusencs no poden quedar desemparats i no poden patir les conseqüències del desgovern a la ciutat", asseguren en un comunicat.

Escolta les valoracions dels grups municipals del trencament del govern de Reus:

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (3)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

josep  14 de Novembre de 2014

Animo Sr. Martin, he lleigit

Animo Sr. Martin, he lleigit al seu parla al ayuntament, me comense agrada, pero segueixo dien que tinc als meus duptes,¿ Que son certs ? no sab al conten que estaría d·aquivocarme,al seu secretari general li fa al jots al Sr. Mas,es una equivocasio monumental, als nacionalistas ni aigua, a la curta o a la llarga te la foteran, millo pacta am al diable, que saps com es,aquetos son com a duros sevillanos

josep  14 de Novembre de 2014

Tinc al meus dubtes que fasi

Tinc al meus dubtes que fasi algo, veien al comportament del seu secretari general,que equivocac pensaba que la neteija de PSC era un fet,i veix que van pel mateix cami, mes nacionalistes que mai,ja se vosaltres dieum CATALANISTES,pero para el buen entendedor con pocas palabras......

josep  13 de Novembre de 2014

Sr. Valles, li toca a voste

Sr. Valles, li toca a voste juga, posi una mosio de censura contra al Sr. Pellicer, i fotelo fora de una vegada i a tots als nacionalistes.

Reportatges