Dijous, 08 d'Agost de 2024

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant aprova un pressupost consolidat de 20,7 milions

El ple ha ratificat els comptes per 8 vots a favor i 5 en contra, de CiU

30 de Gener de 2015, per Redacció
  • Ple d'aprovació definitiva dels pressupostos a Hospitalet i Vandellòs

    Cedida

El ple de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha aprovat definitivament el pressupost consolidat de la corporació per a l’exercici de 2015, amb 8 vots a favor (6 del PSC, 1 de la FIC i 1 del regidor no adscrit) i amb els 5 vots en contra de CiU. El pressupost consolidat, que està integrat pel de l’Ajuntament, els patronats municipals (el de Música, el de la Llar d’Infants i el de Comunicació) i les empreses municipals (IDETSA i Llastres Serveis Municipals SL) és de 20.739.741 euros. El gruix dels comptes corresponen al pressupost de l’Ajuntament pròpiament dit, que aquest 2015 serà de 19.106.950 euros.

Prèviament, el ple ha desestimat l’escrit d’al·legacions que el grup municipal de CiU va presentar al pressupost consolidat aprovat inicialment, durant el termini d’exposició pública. Ho ha fet, amb els vots en contra del PSC i la FIC, l’abstenció del regidor no adscrit i el vot a favor de CiU. 

A la mateixa sessió plenària, s’han aprovat també els criteris d’aplicació del règim retributiu i indemnització per assistències dels càrrecs electes per a l’any 2015, amb els vots a favor del PSC, la FIC i CiU i l’abstenció del regidor no adscrit. En relació amb aquesta qüestió, tenint en compte la convocatòria d’eleccions municipals prevista per al 24 de maig, s’ha acordat que els imports a percebre durant aquest any s’aplicaran de forma proporcional al nombre de dies en què es tingui la condició de càrrec electe.

L’exercici 2015 es dividirà en dos períodes diferenciats: de l’1 de gener al dia anterior a la constitució de la nova Corporació (12 de juny); i de la data de la constitució de la nova corporació (13 de funy) fins al 31 de desembre, de forma que els càrrecs electes i els grups polítics municipals cobraran la part proporcional que els correspongui.

Les retribucions dels càrrecs electes que tenen sou assignat i els imports màxims que els altres regidors poden cobrar per assistències a òrgans col·legiats de l’Ajuntament aquest 2015 són els mateixos que es van aprovar el 4 de juliol de 2011 (aplicats proporcionalment).

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges