Dissabte, 20 d'Abril de 2024

El Carnaval de Cambrils s'escalfa amb més de 1.500 persones i 16 comparses

11 de Febrer de 2015, per Redacció
  • Imatge de la rua de Carnaval de l'any passat, al seu pas pel passeig de La Salle

    Lluís Rovira / Revista Cambrils

Més de 1.500 persones i 16 comparses sortiran dissabte a la tarda a la rua de la setena edició del Carnaval de Cambrils. El programa d’activitats, organitzades per l’Associació Nit d’Artistes de Cambrils (NAC) i el Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils, comença el divendres 13 de febrer amb l’Arribada del Rei Carnestoltes i acaba el 17 de febrer amb la Vetlla i l’Enterrament de la Sardina. 

Com a novetat d’aquesta edició es farà un sopar per les colles i un ball de Carnaval amb els Dj Pato i Dj Peixampler al Palau d’Esports. 

Per altra banda, el diumenge dia 15 es manté el Concurs de disfresses infantils, al passeig Miramar. Enguany col·labora en aquest acte el departament de Promoció Econòmica, en coincidir amb la Galerada popular. Els nens que participin al concurs amb una disfressa marinera se’ls obsequiarà amb un obsequi i un detall saborós pels pares. Al concurs hi poden participar nens i nenes fins als 12 anys i comptarà amb regals per a tothom. Hi haurà la presència de la mascota de les jornades de la galera,  La Galereta.

Programa de Carnaval 2015

Els actes començaran divendres, 13 de febrer, amb l'arribada del Rei Carnestoltes (19.30h), a l'Ajuntament amb la txaranga Tal com sona. Seguidament, a la Sala de Plens, es farà la tradicional presa de possessió i Ple municipal.

Dissabte serà el torn de la rua de Carnaval. De 4 a 6 de la tarda, el recorregut seguirà pel passeig Albert. A partir d'aleshores es donarà el tret de sortida oficial a la Rua del Carnaval, que finalitzarà pels volts de les 9 de la nit, a la plaça de l’Ajuntament.

Seguidament, al Palau d’Esports, hi haurà sopar per les colles participants a la Rua i, a les 11 de la nit, al Palau d'Esports, es clourà amb el Ball de Carnaval amb Dj's.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics