Dissabte, 10 d'Agost de 2024

Vallès promet doblar la partida dedicada a plans d'ocupació

Assegura que Reus és a la cua de Catalunya en generació de llocs de treball

03 de Març de 2015, per Redacció
  • Francesc Vallès, amb una pantalla al fons on es veu l'evolució de l'atur a Reus els darrers mesos

    Cedida

Malgrat les dades positives en l'evolució de l'atur a Reus, conegudes aquest dimarts, l'alcaldable del PSC, Francesc Vallès, ha alertat que durant el darrer mandat "s'han desturït uns 900 llocs de treball, una xifra que ens situa a la cua de Catalunya". "Reus és la ciutat de més de 50.000 habitants on hi ha hagut més destrucció d’ocupació fins arribar al 9,5%, el doble de la segona ciutat que més atur ha generat des de 2011 fins avui", ha indicat Vallès. El socialista considera que la reducció de 100 persones registrada al febrer és conjuntural, fruit de la inèrcia del país, i ha recordat que a hores d'ara hi ha 10.189 persones sense feina.

“És evident que a Reus no s’està treballant per reduir l’atur i que la situació reclama mesures urgents”, ha dit l’alcaldable per a qui “la creació d’ocupació no és una prioritat per al govern de la ciutat”. En aquest sentit, ha fet referència a Vandellòs i l’’Hospitalet de l’Infant, "que amb una població de 6.000 habitants i 443 aturats destina els mateixos recursos, 600.000 euros, a plans d’ocupació que Reus, amb 105.000 habitants i 10.189 aturats".

Davant d'aquest panorama, Vallès s'ha compromès a doblar la partida destinada a plans d'ocupació, en cas que arribi a ser alcalde, i a fer que totes les regidories tinguin com a principal objectiu la creació d'ocupació. El socialista ha posat l'accent en la gent jove i els aturats majors de 45 anys. "O generem activitat i creem ocupació, o no se’n sortirem. L’ajuntament pot posar en marxa moltes mesures per millorar l’ocupació, tenim les eines només cal tenir voluntat de fer-les funcionar", ha conclòs el socialista.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

anonimo  03 de Març de 2015

escucho y luego copio

Como se nota que las ideas no son tullas sino que las copias de otros así se hace una campaña a costa de las ideas de los demás

fart  03 de Març de 2015

tot

Explica el pressupost que te Vandellos, en relacio habitant. Aixo tambe es te que dir. Tambe com tenen les finances. Sembla que a Reus li costara sortir del pou, on alguns ens hi van ficar.

No pots comparar, Vandellos, Asco, la Pobla, El Morell. Amb Reus. Son pobles amb super ingressos!

Reportatges