Dissabte, 07 de Setembre de 2024

El Consell Comarcal del Baix Camp commemora el Dia Internacional de les Dones

04 de Març de 2015, per Redacció

El Consell Comarcal del Baix Camp acull l'exposició Veïnes, ciutadanes i ha aprovat l'adhesió a la Declaració Institucional del 8 de març de la Generalitat de Catalunya, com dues activitats per commemorar institucionalment el Dia Internacional de les Dones. L'exposició mostra les protagonistes dels moviments veïnals de la dècada dels setanta que van contribuir clarament a resoldre la transició política a favor de la democràcia. La participació de les dones en aquests moviments va ser molt rellevant i alhora decisiva per a la pròpia existència.

Van ser moltes les dones que van liderar els moviments veïnals d'aquest període de reconeguda importància per a la història del nostre país. Aquesta exposició contribueix a reconstruir la participació femenina que és l'origen de moltes escoles, mercats, jardins, centres de salut i d'atenció a les dones que han humanitzat, o potser seria més precís dir que han feminitzat, les nostres ciutats. L'exposició es podrà visitar en el hall del Consell Comarcal del 4 de març de 2015 fins el divendres 14 de març. 

Per una altra banda, el Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat en la darrera Junta de Govern, l'adhesió del Consell Comarcal del Baix Camp a laDeclaració Institucional del 8 de març del Govern de la Generalitat de Catalunya.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics