Dissabte, 20 d'Abril de 2024

L'anglomallorquí Steven Munar enceta la programació de març a Cal Massó

06 de Març de 2015, per Redacció
  • Steven Munar, serà en directe dissabte a Cal Massó

     

El mes de març arriba amb força a Cal Massó amb una renovada proposta artística que contempla concerts vermut, representacions teatrals, projeccions de cinema, espectacles de flamenc, la tercera edició del mercat d’artesania i segona mà les Golfes del Pericu i també una exposició de fotografies. La proposta de Cal Massó per aquest mes de març comença aquest dissabte, 7 de març, a la 1 de la tarda amb una nova sessió dels ja tradicionals concerts vermut, en aquesta ocasió amb Steven Munar, el cantant i guitarrista anglomallorquí que visita Reus en solitari din la gira Time Traveller Tour.

El dissabte, 14 de març, entre les 11 del matí i les 2 del migdia, i entre dos quarts de 5 de la tarda i les 9 del vespre, tindrà lloc la tercera edició de les Golfes del Pericu, un mercat de segona mà i artesania amb la participació de prop de dues dotzenes de paradetes molt diverses. El mercat es completa amb un concert vermut a partir de la 1 de la tarda a càrrec del cambrilenc Joan Colom Big Bang i també una sessió de música electrònica a la terrassa de Cal Massó a partir de les 7 de la tarda a càrrec de Dj Pacient X88. Al migdia hi haurà un dinar popular a base de fideus rossos al preu de 6 euros. L’accés al mercat és gratuït.

El diumenge 15 de març a les 7 de la tarda tindrà lloc la representació teatral a càrrec de la companyia de teatre El Trole de l’obra No hi havia res a dir, un espectacle que es basa en textos de l’escriptor reusenc Xavier Amorós. Amb música de Joan Pujol i la selecció musical d’Antoni Giménez, Ramon Llop i Antoni Nomen. La segona part s’anomena Xavier Amorós en clau de sol i es tracta d’una interpretació cantada i musicada de poemes del Xavier Amorós.

El cicle el Documental del Mes torna el dijous 19 de març a les 9 del vespre amb la projecció The Good Son, de Shirly Berkovitz, una pel·lícula d’Israel de l’any 2013. Com sempre la projecció tindrà lloc el tercer dijous de cada mes a partir de dos quarts de 10 de la nit amb entrada lliure. També es pot reservar per sopar al mail info@calmasso.cat 

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics