Diumenge, 15 de Setembre de 2024

Obert el termini per demanar les subvencions de l'IMAC per activitats de cultura popular

12 de Març de 2015, per Redacció
  • Les subvencions serveixen per fomentar la cultura popular, tradicional i festiva

    Reusdigital.cat

L’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC), adscrit a la regidoria de Cultura i Joventut, ha obert el termini de la convocatòria de subvencions per al foment d’activitats de cultura popular i tradicional i festives a la ciutat de Reus per a l'any 2015. Les sol·licituds de les entitats es poden presentar fins al dia 11 d'abril. Els col·lectius interessats a presentar propostes per a rebre aquestes subvencions poden trobar tota la informació sobre les condicions i tràmits al portal web municipal.

Els ajuts s’atorgaran a aquelles activitats de cultura popular i tradicional i festives programades o amb el suport de l’IMAC que tinguin com a finalitat millorar la cohesió social de la ciutat, promoure l’associacionisme que potencia els serveis d’interès general, fomentar valors socials i culturals i noves formes de participació, afavorir la cooperació entre el sector públic i el privat i, finalment, possibilitar el creixement quantitatiu i/o qualitatiu de la ciutat en els àmbits de la cultura popular i les activitats festives.

Les sol·licituds de subvencions i ajuts s'han de presentar presencialment a la Casa Rull, seu de l'IMAC, al carrer Sant Joan, 27.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges