Dimecres, 11 de Setembre de 2024

Alerta per fots vents al Baix Camp

Les fortes ratxes es notaran des d'aquest migdia i fins dimarts

30 de Març de 2015, per Redacció
  • El vent bufarà amb força aquest dilluns i dimarts

    Reusdigital.cat

Protecció Civil de la Generalitat manté la prealerta davant la previsió del Servei Metreològic de Catalunya (SMC) de fortes ratxes de vent, entre aquest dilluns i dimarts, al tercç nord est de Catalunya, però també al sud. S'espera que el vent bufi amb força al Pirineu i Prepirineu, amb ratxes superios als 90 quilòmetres per hora, però també es notarà a la Terra Alta, Baix Camp, Montsià i Baix Ebre.

A les comarques del litoral i prelitoral de Tarragona i a les de la demarcació de Lleida, tot i que l’SMC no preveu que se superi el llindar de vent de 90 quilòmetres peer hora i, per tant, les ratxes seran en principi inferiors, també es podran produir incidències per la vulnerabilitat d’aquestes zones, sobretot en els entorns urbans de la costa, on caldrà extremar les precaucions.

Protecció Civil de la Generalitat recomana extremar la prudència especialment els desplaçaments a les zones afectades per fort vent durant aquests dos dies. També es recorda la recomanació de retirar testos i altres objectes no estàtics a les façanes i terrasses i recollir la roba dels estenedors per evitar que el vent els pugui fer caure al carrer i provocar un accident. Al carrer, vigileu amb el mobiliari urbà, l’arbrat i tot allò que el vent pugui fer caure. Tots els consells de Protecció Civil davant les ventades, en aquest enllaç.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges