Diumenge, 14 de Juliol de 2024

L'UTE Egara guanya el concurs pel transport sanitari a les comarques tarragonines

El pressupost de licitació és de 1.286.312.283,66 euros

08 d'Abril de 2015, per ACN
  • El pressupost de licitació és de 1.286.312.283,66 euros

    Reusdigital

L'UTE Egara ha guanyat el concurs del transport sanitari per a les zones de Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre i Lleida. Per la seva banda, l'UTE Alt Penedès, Garraf i Baix Llobregat ha guanyat la zona de l'Alt Penedès, el Garraf i el Baix Llobregat nord. Mentre que l'UTE Transport Sanitari de Barcelona gestionarà les dues zones restants, Barcelona ciutat més Montcada i Reixach i la regió sanitària de Barcelona

La família Bonomi, propietària de Port Aventura, ha estat l'adjudicatària de l'Alt Pirineu, Girona i la Catalunya Central a través d'una altra empresa sota el seu control, Transport Sanitari de Catalunya (TSC). En Unió Temporal d'Empreses (UTE) amb el Grup la Pau, TSC també ha estat adjudicatària del transport en ambulància a l'àmbit metropolità Barcelonès Nord i al Maresme. D'altra banda, la multinacional danesa Falck, amb presència a 45 països, gestionarà el transport sanitari al Vallès Oriental, a l'àmbit metropolità Baix Llobregat i a l'Hospitalet de Llobregat, i en UTE amb Ambulàncies Vallès al Vallès Occidental.

Els set àmbits que han guanyat aquestes empreses formen part de la contractació de la gestió dels serveis de transport sanitari en la modalitat urgent (TSU) i no urgent (TSNU) a Catalunya, excepte el territori de l'Aran que ha fet pública la Generalitat. El valor estimat del contracte per a les 13 àrees a concurs és de 2.556.485.716,75 euros. El pressupost de licitació és de 1.286.312.283,66 euros.

En els tretze casos, les empreses que han guanyat el concurs ho han fet per presentar l'oferta econòmicament més avantatjosa.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges