Dimecres, 17 de Juliol de 2024

Més d’una seixantena de participants al ‘Crossing Business’ de l’Hospitalet

La jornada de cooperació empresarial i foment del consum local va tenir lloc al Centre Cultural Infant Pere

13 d'Abril de 2015, per Redacció
  • Un instant de la jornada celebrada a l'Hospitalet de l'Infant

    Cedida

Un total de 65 persones ha participat a la 1a edició del Crossing Business, la jornada de cooperació empresarial i foment del consum intern que l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va organitzar, aquest diumenge 12 d’abril, al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant. Aquestes persones provenen de les empreses, comerços, associacions i institucions del municipi, que era el públic al qual estava adreçada aquesta sessió de treball. 

Cada participant va poder desenvolupar una mitja de 8 a 10 contactes amb altres professionals i empreses. Per fer-ho possible, es va generar una agenda personal de contactes per a cada participant i es va facilitar el llistat detallat dels participants.

Abans de les entrevistes entre els participants, es va oferir als assistents una ponència titulada Xarxes empresarials i projectes comuns. I si el meu poble fos el millor del món?, que va anar a càrrec de Juanjo Villalobos, empresari i fundador de Getting Contacts! al 2007, amb més de 220 jornades empresarials arreu de Catalunya i Espanya, que és diplomat en Marketing Internacional per ESADE. Villalobos els va explicar també la dinàmica de reunions Getting Contacts!.

La regidora de Comerç, Elidia López, ha fet un balanç positiu de la bona acollida que ha tingut aquesta jornada. “La finalitat d’aquesta sessió de treball era crear sinèrgies entre els comerços, empreses, entitats i la pròpia administració, que es coneguessin, i que això els serveixi per trobar nous clients, col·laboradors, proveïdors i projectes; i amb aquesta iniciativa hem contribuït, en part, a aconseguir aquest objectiu, que és una de les demandes del propi comerç local”, segons ha afirmat la regidora.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges