Dijous, 18 de Juliol de 2024

Albert Tafalla tornarà a encapçalar la candidatura de Plataforma a Reus

16 d'Abril de 2015, per Redacció
  • D'esquerra a dreta, Pilar Saumell, Rafa Portillo i Albert Tafalla

    Cedida

Albert Tafalla tornarà a ser el cap de llista de Plataforma per Catalunya a Reus, quatre anys després de quedar-se a pocs vots d'entrar amb un regidor al consistori. "Fa quatre anys ni tan sols apareixíem a les enquestes i vam estar molt a prop d'irrompre a l'Ajuntament de la capital del Baix Camp", ha assegurat Tafalla, qui ha explicat que la dinàmica de treball del partit, de caire xenòfob, és fer campanyes electorals poc costoses, a diferència "dels partits de la casta política". "Nosaltres trepitgem carrer, ens reunim amb els veïns i els traslladem el nostre missatge perquè ens coneguin de primera mà", ha continuat el candidat de PxC.

El partit assegura que la lluita contra la corrupció, la seguretat ciutadana, la protecció de la gent més desfavorida, la lluita contra el deute i el control de l'inmigració seran els eixos sobre els que girarà la campanya, amb l'objectiu de "retornar la sobirania als reusencs". "Hem d'aprimar la maquinària burocràtica de l'Ajuntament per estalviar en costos i així poder abaixar impostos", ha subratllat Tafalla qui ha dit que “eliminarem totes les subvencions i ajuts a entitats que operen amb opacitat i amb criteris que perjudiquen la gent de casa per saber realment on van els nostres diners”.

A Tafalla l'acompanyen els números 2 i 3, respectivament, Rafa Portillo, petit empresari de la construcció i Pilar Saumell, administrativa i actualment a l'atur.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges