Dimecres, 17 de Juliol de 2024

L'Hospitalet de l'Infant celebra les terceres Jornades de Comunicació

Oriol Grau, Ricard Torquemada i Ignasi Soler participaran en les jornades, que tindran lloc els dies 22, 24 i 29 d’abril

21 d'Abril de 2015, per Redacció
  • Ricard Torquemada participarà a les jornades de comunicació de l'Hospitalet de l'Infant

     

Ràdio l'Hospitalet de l'Infant i l'Antena del Coneixement de la URV del municipi han organitzat les terceres Jornades sobre la comunicació per aquest mes d'abril. Les jornades s'inauguraran aquest dimecres 22 d'abril i inclouran tres conferències, a càrrec d'experts comunicadors, que s'impartiran a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet, a 2/4 de vuit de la tarda.

La primera xerrada titulada La sàtira i el límits de l'humor, que tindrà lloc el 22 d’abril, estarà protagonitzada per l'actor i director de teatre, ràdio i televisió, Oriol Grau. La segona, prevista per al divendres 24 d'abril, anirà a càrrec del conegut analista de futbol, de Catalunya Ràdio, Ricard Torquemada, sota el títol Experiències d'un periodista esportiu. La tercera, que es farà el 29 d'abril,  serà impartida pel periodista tarragoní, i cap de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Ignasi Soler, que parlarà sobre Periodisme i veritat.

Segons els organitzadors, cal destacar la qualitat professional dels conferenciants i la temàtica de les xerrades, que seran  “d'actualitat", amb motiu del "recent atemptat a la revista satírica francesa Charlie Hebdo a París, la passió pel futbol existent avui dia i la quantitat creixent d'interessos que conflueixen en el món del periodisme".

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges