Dimarts, 13 d'Agost de 2024

BiciCamp obre les inscripcions per a les sortides del 'Reus Pedala'

La Ruta de l’oli, la Ruta dels Masos i Pedala en família es faran de l’1 al 3 de maig

27 d'Abril de 2015, per Redacció
  • Obertes les inscripcions per a les sortides del 'Reus Pedala'

    Cedida

La Coordinadora d’entitats i particulars per a l’ús de la bici al Camp (BiciCamp) ha obert el període d’inscripcions per a les sortides del Reus Pedala, que tindran lloc de l’1 al 3 de maig. Totes les sortides en bici tenen places limitades i, per tant, cal insciure’s prèviament a la seu de BiciCamp al Vapor Lab, al carrer Sant Serapi, 2, de Reus.

La Ruta de l’oli, que tindrà lloc el proper divendres 1 de maig, és una pedalada cicloturística d’un recorregut de 51 quilòmetres que enllaça diversos pobles del Baix Camp i fins a la costa. La ruta permet descobrir el patrimoni que ens envolta fent ús de la xarxa camins. La sortida serà divendres, a dos quarts de 9 del matí, des del Parc de la Festa i el punt d’arribada el Mas Iglesias.

L’endemà dissabte 3 de maig s’ha programat la Ruta dels Masos. Es tracta d’una ruta temàtica que dóna a conèixer els masos més emblemàtics del terme i gaudir de la primavera passejant en bicicleta. El punt de sortida es farà a les 9 del matí, des de la Biblioteca Xavier Amorós, i el d’arribada Mas Vilanova. Quan el recorregut faci parada a Mas Calbó, els seus responsables obriran les seves portes per poder gaudir d’una visita.

Finalment, diumenge 3 de maig, es farà la Pedalada en família. Un recorregut de 8 quilòmetres pensat per als més petits i tota la família, que transcorre per diferents indrets i camins de la ciutat. El punt de trobada serà, a les 11 del matí, al Parc del Trenet i el punt d’arribada serà el carrer Major, on les seves botigues obsequiaran els participants amb un vermut popular.

 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges