Dimecres, 14 d'Agost de 2024

Vuit detinguts en un nou operatiu al barri de Sant Josep Obrer

També s'han realitzat inspeccions a locals del carrer de Macià Vila

27 d'Abril de 2015, per Redacció
  • Inspeccions al carrer de Macià Vila

    Enrique Canovaca

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra van realitzar el passat divendres 24 d’abril un nou dispositiu intensiu conjunt de 14 hores de vigilància, identificació de persones, inspecció i control de vehicles i conductors al barri Sant Josep Obrer. El dispositiu, que es va iniciar a les 12 de la nit i va finalitzar a les 2 del migida, s’emmarca en les campanyes de seguretat ciutadana i civisme que periòdicament realitzen de manera coordinada els tres cossos policials.

El dispositiu es va tancar amb 8 detinguts, 6 per un delicte contra la salut pública, un per tenir en vigor un requeriment judicial de recerca i detenció i  un per un delicte contra la seguretat del trànsit. Així mateix, es va aixecar un  acta per tinença de substàncies estupefaents.

Finalment, durant l’operatiu es van identificar un total de 151 persones, es van controlar 58 vehicles i se’n van immobilitzar 2. Aquests operatius conjunts de seguretat ciutadana i civisme forma part de la campanya de vigilància que els cossos de seguretat porten a terme en diferents zones de la ciutat de manera coordinada per a la prevenció de la delinqüència.

Inspecció de locals al carrer de Macià Vila

D’altra banda, la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional van realitzar el mateix divendres 24 d’abril un dispositiu conjunt de vigilància, identificació de persones i inspecció de locals al carrer de Macià Vila, que es va tancar amb 44 persones identificades i una detinguda per requeriment judicial per un delicte contra la salut pública.

Durant l’operatiu s’han inspeccionat quatre locals, en els quals es van aixecar actes per diverses irregularitats administratives detectades.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges