Dimecres, 01 de Maig de 2024

Noemí Llauradó fa campanya a la Cursa de la Dona

10 de Maig de 2015, per Redacció
  • Membres de la candidatura de Reus Esquerra Nacional que han participat en la Cursa de la Dona

    Reus Esquerra Nacional

  • Inici de la Cursa de la Dona

    Reus Esquerra Nacional

Un grup de militants i membres de la llista de Reus Esquerra Nacional (coalició d’ERC, MES, MDC i Avancem per les properes eleccions del 24 de maig) han participat, aquest diumenge, en la 3a cursa de la dona que s’iniciava al Parc de Sant Jordi i recorria diversos carrers de la ciutat. La comitiva estava encapçalada per l’alcaldable per Reus, Noemí Llauradó, que ha volgut en primer lloc felicitar als organitzadors per, segons les seves paraules, “saber com ajuntar salut, dones, solidaritat i participació en una sola activitat. Ens sentim molt contentes de poder participar avui i plenament identificades amb el motiu de la cursa”.

De les més de mil participants, ella era la única alcaldable, i és per aquesta raó que també “lamento que la paritat sigui només una il•lusió per la resta de partits, on les dones estan sempre relegades com a mínim al segon lloc. Les capacitats i la il•lusió haurien de ser els criteris emprats en política igual que en la resta de llocs de treball. De moment però, aquesta cursa només la podem guanyar nosaltres”.

Sobre l’esperit solidari de la cursa i el fet de vincular una activitat esportiva per treballar contra una malaltia n’ha volgut destacar que “és precisament d’això del que parlem quan diem salut en totes les polítiques. La investigació i la recerca contra les malalties és importantíssima, però també estem convençuts que la prevenció a través del medi ambient, l’alimentació, l’urbanisme, la cultura... la qualitat de vida en definitiva són primordials”.

Per finalitzar, Llauradó també ha volgut comentar que “poques vegades assistim a un acte tant participatiu com aquest, on es nota la bona sintonia i el companyerisme entre totes les participants, ser dona també significa fer les coses diferents”.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

reusdigital.cat Reus Diari Digital membres candidatura de reus esquerra nacional

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics