Dissabte, 10 d'Agost de 2024

DenouReus presenta un programa de govern amb més de 200 propostes

10 de Maig de 2015, per Redacció
  • El cap de llista de denouReus, Lluís Gibert, penja el primer cartell de campanya

    Fabián Acidres

La plataforma denouReus ha publicat, aquest diumenge, a la seva plana web, el seu 'Programa de Govern 2015-2019' on es recullen més de 200 propostes. Aquestes han estat elaborades en els darrers mesos pels membres de la plataforma, tan dels que estan a la llista com dels qui no, assessorats per diversos experts en els diferents àmbits.Al programa, el precedeix una carta del cap de llista Lluís Gibert i la presentació i objectius de la plataforma: “portar de nou la ciutat de Reus al punt que li pertoca a la història”.

El conjunt de propostes s’estructuren en vuit eixos, considerats “imprescindibles” per a fer-ho. Segons la candidatura, són noves idees per a un nou Reus educador; un nou Reus innovador; un nou Reus amb talent; un nou Reus amb futur; un nou Reus participatiu; un nou Reus de les persones; un nou Reus ordenat; i un nou Reus saludable.

“Perquè som ciutadans i no polítics. Som reusencs i reusenques de tot tipus i trajectòries vitals. Volem canviar les formes de la política i fer que la ciutat estigui en favor de les persones. Defensem els valors de l'honestedat, la participació i la democràcia. Volem una Cultura pels ciutadans, un Reus Innovador, un nou Reus amb talent... Ara, igual que quan vàrem començar, tots tenim una cosa en comú: ganes de treballar pel futur de Reus. Per això, aquí estem, perquè pensem que no fer res és pitjor que equivocar-se”, assegura denouReu.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges