Diumenge, 20 d'Octubre de 2024

Ara Reus vol donar més facilitats a totes les iniciatives socials de participació ciutadana

Cervera ofereix la possibilitat de fer una Fira Especialitzada del sector del Tunning

10 de Maig de 2015, per Redacció
  • Jordi Cervera, acompanyat dels organitzadors de Tunning Reus

    Cedida

L'alcaldable d'Ara Reus, Jordi Cervera, s'ha compromès, aquest diumenge, davant dels més de dos-cents participants de la concentració Tunning de Reus que si és alcalde "oferirà més facilitats i més suport a les iniciatives nascudes de la societat i que són fruit de la participació ciutadana". Cervera ha destacat l’esperit emprenedor que tenen els reusencs i que en ocasions l’administració local en comptes de facilitar i ajudar a les entitats i associacions “posa pals a les rodes”.

Concretament, als organitzadors de la concentració tunnig els hi ha ofert les instal·lacions de la Fira de Reus perquè puguin fer una Fira especialitzada del món del motor. Es tractaria d’organitzar un esdeveniment anomenat Reus Tuning i que es convertís en la major concentració de cotxes personalitzats que es celebraria a Catalunya. Aquest saló hauria de ser, també, un aparador amb les novetats i tendències del món del tuning i un punt de trobada dels amants d'aquesta disciplina i els professionals del sector del motor.

Des de l’àrea de promoció econòmica es buscaria la comercialització de l’esdeveniment per tal que aquest fos un negoci directe i indirecte per a la ciutat de Reus. D’aquesta forma, Ara Reus el que pretén és augmentar el nombre d’esdeveniments a la Fira de Reus, ja que actualment "només" se celebren 14 fires a l’any, una xifra que des del partit es considera “totalment ridícula”.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges