Diumenge, 20 d'Octubre de 2024

Ara Reus crearà una targeta per potenciar la pràctica esportiva entre els jubilats

11 de Maig de 2015, per Josep Gallofré
  • Jordi Cervera, Cori Fargas i Dani Rubio, amb els carnets 'Esport Gran'

    Josep Gallofré

"Volem tornar a situar Reus on li pertoca a escala esportiva". Així ha iniciat la roda de premsa l'alcaldable d'Ara Reus, Jordi Cervera, per presentar els principals punts en l'àmbit esportiu de la seva campanya electoral. El partit municipalista ha anunciat que crearà la targeta 'Esport Gran', per tal de potenciar la pràctica entre les persones de més edat. D'aquesta forma, els majors de 65 anys podran anar als clubs esportius, entre les 7 del matí i les 3 de la tarda, i pagar una quota reduïda del 50%, ja que de l'altra meitat se'n faria càrrec l'Ajuntament de Reus.

Ara Reus també ha anunciat la creació d'una comissió esportiva de la ciutat, amb la presència d'esportistes i gent vinculada, per tal de "marcar un full de ruta en aquest sector", ha explicat Jordi Cervera. L'alcaldable del partit també ha dit que potenciaran les ajudes a l'esport base i clubs de la ciutat, "una cosa que no s'ha fet durant els darrers quatre anys". També incrementaran les subvencions esportives, ja que consideren "ridícul que només s'hagin destinat 70.000 euros en els darrers pressupostos". Així mateix, Cervera creu que Reus "ha de tornar a ser referent en l'esport per a persones amb discapacitat".

Distribuir millor els horaris de les instal·lacions municipals

En cas d'arribar a l'alcaldia de Reus, Jordi Cervera ha assegurat que instal·laran cistelles de bàsquet i porteries en totes les zones que es permeti, i continuaran apostant per les Olimpíades Escolars.

Jordi Cervera també ha afirmat que es faran nous horaris i distribucions perquè "tothom pugui gaudir dels camps municipals, i dels polilleugers". Així mateix, obriran les escoles a partir de les 5 de la tarda "perquè es pugui fer esport". "Un alcalde ha de poder decidir això", ha conclòs el candidat d'Ara Reus.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges