Dimarts, 23 de Juliol de 2024

Movem Reus critica que la candidatura convergent mantingui persones imputades

La formació reclama 'un nou inici' que acabi amb l’etapa de CiU i del PSC

19 de Maig de 2015, per Isabel Martínez
  • Movem Reus- Assemblea Oberta ha celebrat el seu acte central a l'antic Hospital de Sant Joan

    Enrique Canovaca

  • Una cinquantena de persones han assistit a l'acte polític

    Enrique Canovaca

En el marc de l’acte central de Movem Reus-Assemblea Oberta, el coordinador general  d’EUiA, Joan Josep Nuet, ha criticat que la candidatura convergent inclogui una persona imputada, Marc Arza, en relació a una de les peces separades del macrocas Innova. Nuet ha declarat que “Reus necessita una nova etapa” i ha lamentat que el pas de CiU per l’alcaldia no hagi servit per tancar el cicle obert pels socialistes. El coordinador d’EUiA ha afirmat que la primera bandera de Movem Reus serà “la regeneració democràtica” i ha especificat que convé “clarificar les empreses municipals” que són –ha dit- “un galimaties”.

De la seva banda, el secretari general d’ICV, Josep Vendrell, ha demanat també “un nou inici” per Reus i ha defensat que la candidatura de Movem Reus és una garantia de canvi eficaç. El cap de llista, Albert López, ha dit que la seva candidatura és l’alternativa necessària “per combatre l’emergència social” i ha reclamat major participació, transparència a les empreses municipals i un canvi en l’ordenança de civisme aprovada per l’ajuntament. “No volem imputats a les llistes com el número 4 de CiU”, ha insistit.

En un acte que ha aplegat una cinquantena de persones, el número 2 de la llista, Quim Besora, ha criticat amb contundència la política cultural seguida per l’Ajuntament de Reus en els darrers quatre anys. Segons Besora, Reus hauria d’haver estat distingida amb la marca de  “capital teatral del sud de Catalunya” i, en canvi, el que s’ha aconseguit és que la Generalitat marxi del Consorci del teatre Fortuny. “Mascarell tenia vergonya de relacionar-se amb els gestors”, ha afirmat taxativament.

La participació ciutadana, les polítiques de medi ambient, les polítiques d’empoderament de la joventut, l’educació, la mobilitat i la sanitat han estat altres de les qüestions que s’han tractat en el transcurs del míting per part dels membres de la candidatura. Entre els assistents, s’hi han pogut veure exregidors d’ICV-EUiA i el PSUC com Teresa Vallverdú (que tanca la llista), Rosa Just i Ernest París.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

reusdigital.cat Reus Diari Digital movem reus assemblea oberta

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges