Dimecres, 16 d'Octubre de 2024

Noemí Llauradó pretén impulsar l'ocupació entre els col·lectius més desafavorits

20 de Maig de 2015, per Redacció
  • Noemí Llauradó parla amb els responsables del Taller Baix Camp

    Cedida

Una representació de la candidatura de Reus Esquerra Nacional, encapçalada per l’alcaldable Noemí Llauradó, ha visitat el Taller Baix Camp, aquest dimecres. Posteriorment, Llauradó ha comentat que "els reusencs tenim necessitats específiques", i per aquest motiu considera que l’Ajuntament ha de ser conscient de tota la tasca i treballar constantment per augmentar el valor afegit que empreses com el Taller Baix Camp donen a la societat.

Noemí Llauradó ha dit que "impulsarem amb més intensitat la utilització de les clàusules socials en els contractes públics, per tal de promoure l’ocupació de determinats col·lectius". Així mateix, facilitaran la presència i l’activitat dels Centres Especials de Treball als municipis, reservant un 6% dels contractes públics municipals per a aquest tipus d’empreses. També proposen des de Reus Esquerra Nacional la creació d'un fons de patrimoni local integrat per sòl, immobles i infraestructures de titularitat pública "que es posin al servei de projectes d’inclusió social desenvolupats per les entitats del Tercer Sector del municipi".

L'alcaldable de Reus Esquerra Nacional pensa que "cal escoltar les necessitats i donar-hi resposta des de la ciutat i des de l’ajuntament, desenvolupant una veritable política d’emprenedoria social"."Estimularem, a través d’incentius fiscals, que les empreses privades de Reus contractin persones de col·lectius desafavorits", ha expressat Llauradó.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges