Dimecres, 15 de Maig de 2024

Els Xiquets de Reus aspiren a la primera clàssica de 8 de la temporada

La Colla Vella de Valls, els Xiquets de Reus i Tarragona es reuniran al municipi del Baix Camp

05 de Juny de 2015, per Redacció
  • 3 de 8 de Xiquets de Reus a la Selva del Camp, l'any passat

    Marta Bros

Les colles castelleres de Reus, Valls i Tarragona actuaran, aquest diumenge, a les 6 de la tarda, a la Selva del Camp. Concretament, els Xiquets de Reus tornen del viatge a Algemesí i enceten la nova temporada per festa major, prèvia a la diada de Sant Pere.

La intenció dels reusencs  és tornar a portar el 3 de 8 a la Selva i acompanyar-lo del primer 2 de 7 de la temporada, que ja han descarregat en diverses ocasions al pati d'assaig. Tampoc es descarta poder veure el primer carro gros avellana de la temporada. Un castell que, de portar-se a plaça, completaria la primera clàssica de 8 de la temporada dels Xiquets.

Per las eva banda, la Colla Vella arriba a la Selva amb un bon bagatge de castells de 8 i mig. Diumenge podria estrenar el 5 de 8, castell que encara no ha vist la llum així com la possibilitat de veure el primer castell de 9 rosat de la temporada. Per últim, els Xiquets de Tarragona voldran tornar a portar la tripleta de 8 que ja han descarregat en dues ocasions aquesta temporada i repetir el pilar de 6 que van descarregar el passat mes de maig.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges