Divendres, 16 d'Agost de 2024

El CF Reus reforça el lateral dret amb el fitxatge d'Albert Benito

07 de Juliol de 2015, per Redacció
  • Albert Benito, en una imatge d'arxiu

    Cedida

El CF Reus s'ha fet amb els serveis del defensa Albert Benito fins al juny de 2017. El futbolista, nascut a Altafulla el 13 de juny de 1992, ha jugat les dues darreres temporades al filial de l'Sporting de Gijón. Benito ha estat titular al lateral dret de l'equip asturià, jugant 25 partits, 24 d'ells com a titular.

L'altafullenc va arribar fa dos anys a l'Sporting de Gijón procedent del Gimnàstic de Tarragona. Es tracta d'un jugador ràpid amb bona tècnica. Té facilitat per incorporar-se a l'atac i és una bona opció per les jugades ofensives de l'equip. D'aquesta forma, Benito competirà amb Cassamà per fer-se un lloc al lateral dret del CF Reus Deportiu.

El jugador va abandonar el Gimnàstic de Tarragona el passat 2013 amb polèmica. Benito i l'equip grana van anar als jutjats després d'una denúncia d'aquest per incompliment de contracte. El jutge va donar la raó al Nàstic i el futbolista va haver d'indemnitzar al Nàstic.

Albert Benito és el tercer fitxatge confirmat del CF Reus Deportiu. El club va anunciar aquest cap de setmana les incorporacions del davanter Fernando, de l'Hèrcules, i de David Haro, provinent de l'Hospitalet.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges