Divendres, 04 d'Octubre de 2024

El CF Reus Deportiu planta cara al Vila-real en la seva estrena a l’Estadi

Tot i perdre per 0-1, l’equip que entrena Natxo González ha deixat bones impressions en el primer partit de la temporada

19 de Juliol de 2015, per Jordi Benavent
  • El CF Reus ha ofert bones impressions davant el Vila-real CF

José Carlos León

Després d’una setmana de treball, el CF Reus Deportiu s’ha estrenat davant els seus aficionats a l’Estadi. Els homes que entrena Natxo González s’han enfrontat a un rival de superior categoria per començar a oferir, als aficionats, les primeres pinzellades del que serà l’equip en aquesta temporada 2015-16. El rival dels roig-i-negres en aquesta primera presa de contacte ha estat el Vila-real CF (Plana Baixa), que dirigeix Marcelino García, equip de Primera Divisió i que repetia experiència al Municipal reusenc.

Els aficionats reusencs no han volgut desaprofitar l’oportunitat d’apropar-se a l’Estadi i veure les primeres passes d’un equip que va agafant forma amb les noves incorporacions. Un CF Reus Deportiu que ha sortir al terreny de joc sense cap tipus de por davant del Vila-real CF. Amb un joc ràpid, de toc i amb les idees clares, els reusencs han arrencat els primers aplaudiments dels aficionats. A poc a poc, però, el conjunt ‘groguet’ s’ha anat trobant més a gust, ha pressionat la sortida de pilota dels reusencs i s’ha fet amb el control del joc.

La primera oportunitat ha estat del Vila-real CF quan al minut 20, una centrada d’Alejo al segon pal, ha deixat sol Gerard davant Edgar Badia, i el porter roig-i-negre ha reaccionat a temps per desviar el seu xut a córner. Un minut després, ha arribat la rèplica dels reusencs. Una centrada de Miguel Marín al cap de David Haro ha posat a prova a Barbosa que ha aturat sense cap problema una rematada massa centrada.

La primera meitat ha finalitzat amb l’empat sense gols i al segon temps els dos entrenadors han fet entrar un equip nou amb els altres 11 jugadors convocats. Una segona meitat que ha començat amb un Reus més incisiu buscant la porteria rival.

Als cinc minuts de la segona part, però, una recuperació del Vila-real, al centre del camp l’ha aprofitat Leo Baptistao per plantar-se davant Aitor Embela i aconseguir l’únic gol del vespre. Aquest gol ha donat tranquil·litat als visitants, mentre que els jugadors de Natxo Gonzalez, tot i estar ben plantats sobre el terreny de joc, no trobaven la forma de trencar la teranyina que ha teixit Marcelino al centre del camp. El jove Jordi Oribe ho ha provat al minut 65, amb un xut des de la frontal, però la pilota ha sortit desviada. Mentre que Ramon Folch també ha buscat la sorpresa, des de fora l’àrea, sense sort, cinc minuts després.

El temps anava passant i el treball físic que han fet els dos equips en aquesta primera setmana de pretemporada ha condicionat el ritme de partit. A cinc minuts dels 90 reglamentaris, Ramon Folch ha tingut l’empat en un contra, però no ha encertat davant la sortida d’Aréola, que ha desviat la pilota a córner.

Al final, victòria mínima del Vila-real CF, però també un somriure capciós dels seguidors reusencs que ja somien en millorar el projecte de la passada temporada, i esperen el pròxim partit a casa que enfrontarà el CF Reus amb el Llagostera, el divendres 31 de juliol. Aquest diumenge, el CF Reus es desplaça a Rialp (Pallars Sobirà) per fer l'estada més exigent.

CF Reus Deportiu; Edgar Badia, Alberto Benito, Miguel Marín, Joshua Julve, Ismael Moyano, Jaume Delgado, , Vitor Silva, Álex Colorado, Edgar Hernández, Óscar Rico i David Haro.

També han jugat; Aitor Embela, Eliseu Cassamà, Jesús Olmo, Ángel Martínez, Óscar Torres, Prince, Ramon Folch, Jordi Oribe, Ricardo Vaz, Fran Carbia i Sergi Masqué.

Vila-real CF: Barbosa, Mario, Jokic, Tomás Pina, Pantic, Samu, Gerard, Trigueros, Victor Ruiz, Alejo i Pereira.

També han jugat: Samu Garcia, Leo Baptistao, Costa, Aréola, Fran Sol, Espinosa, Aleix, Iñíguez, Bruno, Rukavina, i Bailly.

Àrbitre: José Emilio Sánchez Aparicio.  Ha ensenyat targeta groga al jugador del CF Reus Deportiu, Alberto Benito, i al jugador del Vila-real CF, Costa. Ha estat assistit per Joaquín Garcia Hernández i Miguel Ángel Moreno Villaecija

Gol: 0-1, Leo Baptistao (minut 50).