Dimarts, 15 d'Octubre de 2024

Esport, art i música aquest cap de setmana a Salou

24 de Juliol de 2015, per Redacció
  • David Guapo farà el seu monòleg aquest dissabte

    Cedida

El municipi de Salou estrena aquest cap de setmana un seguit d'activitats esportives, artístiques i musicals. La programació comença aquest divendres, 24 de juliol, amb un Torneig de futbol 7 nocturn que es celebrarà a l'Estadi Municipal de futbol a partir de les 8 de la nit i fins a les 8 del matí.

El mateix dia, divendres, tindrà lloc el concert a benfici de les reformes a l'Església de Santa Maria del Mar, a partir de dos quarts de 9 de la ni, amb un cost per entrada de 5 euros, els quals serviran de donatiu mínim.

Aquest dissabte, 25 de juliol, el Quart Torneig de Natació, organitzat pel Club de natació de Salou, es durà a terme a partir de les 10 del matí i fins a les 12 del migdia, a la piscina municipal. També s'elaborarà una masterclass de Zumba solidària, a càrrec de l'Associació d'Oncologia Amadeu Pelegrí, a la plaça Comunitats Autònomes, a partir de les 7 del vespre fins les 9 de la nit.

Per la seva banda i en el mateix dia, la plaça Venus emplaçarà un seguit d'havaneres a càrrec del Grup Xicranda, a les 10 de la nit. A la mateixa hora, al Teatre Auditori de Salou (TAS) es realitzarà un monòleg de l'humorista David Guapo.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges