Dissabte, 17 d'Agost de 2024

El PSC denuncia la manca d’iniciativa del govern de Reus en relació amb la cohesió a la ciutat

El portaveu del grup municipal del PSC, Francesc Vallès, considera 'molt preocupant' l’ordre de prioritats del govern

24 de Juliol de 2015, per Redacció
  • El portaveu del PSC de Reus Francesc Vallès en una imatge d'arxiu

    Resudigital.cat

El portaveu del grup municipal del PSC, Francesc Vallès, ha mostrat la seva preocupació per la "manca de contingut" de la Comissió Informativa de Serveis de Territori i Urbanisme de Reus que s'ha celebrat aquest divendres. En aquesta comissió s’han aprovat 10 sancions per infracció de la normativa sobre la tinença d’animals potencialment perillosos. Vallès ha expressat que “convocar comissions buides de contingut és una mostra més del menysteniment de la tasca que desenvolupa l’oposició i evidencia la manca d’iniciativa d’un govern que sembla més preocupat pels gossos que no per pas per millorar la planificació urbanística i la cohesió a la ciutat”. 

El portaveu del PSC ha lamentat que a la comissió no s’hagin portat a aprovació temes relacionats amb el Pla d’Ordenació Urbanística, pendent d’aprovació des de fa molts anys, “quan segons l’alcalde havia de ser un tema prioritari d’aquest mandat”. “Hem vist que això no és així, constatant que l’ordre de prioritats d’aquest govern es molt preocupant”, ha manifestat Vallès. 

El PSC també ha criticat que el govern no hagi convocat la comissió de Serveis a la Persona. El portaveu socialista ha recordat que “hi ha un acord de ple que estableix la periodicitat de les reunions que no s’està complint”, afegint que aquest fet “és una falta de respecte cap als grups municipals i la ciutadania”. Vallès ha reclamat la convocatòria d’aquesta comissió, ja que considera que “la situació social és prou complicada al municipi i mereix la màxima atenció i dedicació”. “Hi ha prous temes substancials a tractar i sembla que el govern se’n desentengui, cronificant la desigualtat i la pobresa a la ciutat de manera preocupant”, ha conclòs el socialista. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges