Dilluns, 15 de Juliol de 2024

El PSC denuncia una plaga 'descontrolada' de coloms al barri Fortuny de Reus

El grup municipal socialista reclama mesures urgents al govern per revertir la situació

26 de Juliol de 2015, per Redacció
  • Un carrer del barri Fortuny, afectat per la presència de coloms

    Cedida

  •  

El PSC de Reus ha denunciat una plaga "descontrolada" de coloms al barri Fortuny. Segons els socialistes, aquest fet està provocant “moltes molèsties als veïns i greus problemes d’insalubritat per les deposicions d’aquesta animals a les vies públiques”. El portaveu, Francesc Vallès, ha lamentat l’estat d’abandonament general d’aquest barri, que “a més de greus problemes de neteja, continua patint problemes a l’enllumenat públic amb talls constants de llum”. 

“Molts veïns ens han fet arribar les seves queixes i la seva preocupació per la situació de precarietat de la zona”, ha explicat Vallè. “Cal que el govern actuï amb contundència per solucionar l’estat de deixadesa i la manca de manteniment”. El portaveu considera “no podem permetre que la brutícia es mengi el barri”.

"Tots els barris bruts", segons el PSC

Per al PSC, no només és el barri Fortuny pateix problemes de brutícia. El portaveu socialista assegura que “l’estat de la majoria de barris de la ciutat és lamentable”. “És evident que la prestació del servei de neteja a la ciutat és insuficient i poc efectiva”, assegura Vallès,  “i cal que el govern dugui a terme mesures urgents per revertir la situació abans no es converteixi en un problema greu de salut pública”, ha conclòs el socialista.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (3)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Pedro  27 de Juliol de 2015

mas control y mas limpieza

es cierto que hay dejadez en algunos lugares y que Reus es igual en todos los rincones, la limpieza es muy necesaria en todos los sentidos y si no se hace bien se porducen una serie de anomalias, el control de las palomas es imprescindible hacerlo bien en todos los sitios, estos animales ensucian mucho, yo creo que hay que actuar mas contundentemente y revisar las actuaciones, para limpiar no es solo esparcir la porqueria con un soplador esto no es limpiar, hay que recoger todas las colillas,botellas,latas,papeles, plasticos, de no ser asi no se hace nada con soplar con aire

Juan  26 de Juliol de 2015

las palomas y otras cosas

no solamente son las palomas que por cierto son una plaga, por esto les dicen que son ratas con alas, en reus hay muchas, pero también hay ratas en el Park de Sant Jordi, también hay cucarachas por diferentes calles de reus, también se mean y se ensucian los perros por todos los rincones LAS MEADAS DE LOS PERROS LO CORROEN TODO , muchas de estas cosan se deben a la poca limpieza de la ciudad y el poco control de la misma, señores políticos menos hacer numerarios en los plenos y actúen con mas contundencia

Veïna del passeig  26 de Juliol de 2015

Coloms al passeig Sunyer

Com es nota que al barri Fortuny tenen mes possibilitats de vots, que es queixen dels coloms. Al passeig Sunyer , com la gent es d,una altra tendència , mai s,han preocupat si tenim els carrers bruts de cagaradés de coloms i els cotxes que s,estan fent malbé de tanta porqueria. Es passen una miqueta no?

Reportatges