Dimecres, 07 d'Agost de 2024

Marc Sellarès, tècnic i jugador

06 d'Agost de 2015, per Marc Busquets
  • Sergi Parés i Marc Sellarès han anunciat que el davanter seguirà vinculat al CF Reus

    Marc Busquets

Marc Sellarès seguirà vinculat al CF Reus Deportiu. El director esportiu Sergi Parés i el davanter han anunciat, aquest migdia, a l'Estadi Municipal, que Sellagol s'incorpora com a auxiliar tècnic del primer equip i que aquesta campanya jugarà al filial de l'entitat roig-i-negra, el CD El Morell, de la Tercera divisió. Sellarès, ja amb l'alta mèdica, ha agraït al club i als aficionats el suport rebut durant el tractament del tumor testicular que li va ser diagnosticat a finals de maig i que l'ha deixat des de llavors fora dels terrenys de joc.

Membre del cos tècnic de Natxo González i jugador al Morell

Sellarès, optimista, ha assenyalat que tot just acaba de començar la feina de recuperació física i que espera poder tornar a trepitjar la gespa ben aviat. El veterà davanter compaginarà a partir d'ara la seva activitat com a membre del cos tècnic de la primera plantilla amb la seva aportació al Morell. Al filial també hi farà de conseller i tutor per als joves del planter roig-i-negre que estan en disposició de fer el salt a l'equip de Natxo González.

Pel que fa a la confecció de l'equip, Parés ha assenyalat que se segueix buscant un jugador per al mig camp que reforci el grup. No obstant això, ha apuntat que no hi ha cap pressa per fitxar i que també cal resoldre abans algunes sortides d'homes que no compten per al tècnic basc. Mentre, l'equip segueix preparant l'inici de Lliga i després de la victòria d'aquest dimecres al camp del Vilafranca (0-3) ja pensa en el seu proper compromís, que tindrà lloc diumenge a les 8 del vespre a l'Estadi i que l'enfrontarà al Lleida esportiu a la segona ronda de la Copa Catalunya.  

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges