Divendres, 23 d'Agost de 2024

Cambrils celebra aquest dimarts l'acte central de la Mare de Déu del Camí

07 de Setembre de 2015, per Redacció
  • Elements festius de Cambrils

    Cedida

Cambrils celebra aquest dimarts la diada central de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. A partir de dos quarts de 9 del matí, pels carrers del barri antic, i com a novetat per a aquesta edició, se celebraran Matinades. El Ball de Diables Els Cagarrieres i els Grallers de la Colla Gegantera faran un recorregut tirant trons per anunciar l’inici de la Festa.

A partir de dos quarts de 10 del matí, la plaça del Setge acollirà la trobada de tots els participants al seguici popular, i mitja hora més tard, a les 10,  tindrà lloc el llançament dels coets per anunciar la Festa Major. Seguidament, se celebrarà l’anada o l’ofici amb el seguici festiu amb els membres del consistori, les pubilles i hereus de Cambrils, i els grups festius. El recorregut els portarà per la plaça del Setge, carrer Major,  carrer del Cardenal Vidal i Barraquer, plaça de la Vila, carrer Hospital, plaça de Marianao, carrer de la Verge del Camí i Ermita de la Mare de Déu del Camí.

A dos quarts de 12, l’Ermita de la Mare de Déu del Camí acollirà la Missa Solemne Concelebrada amb l’actuació de la Coral Verge del Camí, per acabar amb l’ofrena de flors per part de les autoritats, de les pubilles i hereu, entitats festives de Cambrils, així com tothom qui ho vulgui. La ballada dels elements festius de Cambrils amb la traca de Festa Major, el vermut i la ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Cornellà i els Amics de la Sardana de Cambrils posaran el punt i finals als actes previstos durant el matí.

I ja per la tarda, a partir de dos quarts de 8 de la tarda, a la plaça de la Vila, es farà la ballada dels elements festius amb el Ball de Bastons de Cambrils, la Colla Gegantera Tota l’Endenga i el Ball de Diables de Cambrils els Cagarrieres, posarà el punt i final als actes del dia de la Mare de Déu del Camí.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics