Dilluns, 07 d'Octubre de 2024

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adherirà a l'AMI aquest dimarts

21 de Setembre de 2015, per Redacció
  • El Consell Comarcal del Baix Camp farà efectiva la seva entrada a l'AMI

    El Punt Avui

Els grups polítics de CiU, ERC i CUP aprovaran, en el plenari ordinari d'aquest dimarts, una moció que suposa la incorporació del ple del Consell Comarcal del Baix Camp a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). Aquesta qüestió era una promesa de l'actual president de l'organisme, Joaquim Calatayud, que és d'Unió i va prometre fa uns mesos que el debat d'etnrada a l'AMI es posposava fins al nou mandat per no intercedir en la campanya electoral de les municipals.

En aquest sentit, el conseller de la CUP, Pere Campiñez, ha destacat que "aquest dimarts es posarà fi a l'anomalia del Consell Comarcal, en el qual els interessos partidistes es van posar davant de la voluntat democràtica de la ciutadania de la nostra comarca".

La CUP també presentarà una segona moció per tal que l'organisme supramunicipal es posi al servei del nou Parlament de Catalunya que surti escollit el 27 de setembre, "que ha de representar l'inici del procés constituent cap a la República catalana".

Per últim, els cupaires presentaran dues mocions. Una, en suport al regidor de la CUP d'Alcover, Josep Maria Trenchs, que va ser acomiadat per l'empresa PGI Spain després d'haver estat escollit per aquest càrrec públic. I l'altra, perquè el Consell doni suport a la possible acollida de refugiats de guerra.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Pere  21 de Setembre de 2015

Son 15.000 euros

si son 15.000 que pagamos entre todos, hay que pasar por el tubo y pagar que es lo que cuenta y mantener a todo este personal que nos machaca caca día con falsas propuestas de independencia, que lastima que se malgaste este dinero, sabiendo que hay muchas familias
que no llegan para lo mas básico, que clase de políticos tenemos

Reportatges