Divendres, 26 de Juliol de 2024

El Casal de les Dones de Reus inicia les activitats del nou curs amb tallers i exposicions

13 d'Octubre de 2015, per Redacció
  • El Casal de les Dones acollirà diverses accions formatives i culturals durant els propers mesos

    Reusdigital.cat

El Casal de les Dones iniciarà aquest dimecres el programa d’activitats del nou curs, amb una oferta de serveis i tallers tant de dinamització sociocultural com d’informació i assessorament especialitzat en matèria d’igualtat. La inauguració oficial del curs serà el 29 d’octubre amb un 'Itinerari amb presència femenina', un recorregut per diferents indrets on la presència femenina ha estat important, i en el transcurs del qual s’explicaran aportacions que han fet les dones de la ciutat.

La regidora de Serveis a la Ciutadania i Gent Gran, M. Dolors Sardà, ha afirmat que “la programació del Casal de les Dones contribueix a fomentar la participació activa de la ciutadania per eliminar els desequilibris que avui en dia encara hi ha entre homes i dones”.

Tallers, cursos i exposicions

D'entre l'oferta del Casal de les Dones cal destacar la realització de diversos cursos, tals com un taller d'autonomia de les emocions que tindrà lloc del 16 d’octubre al 11 de desembre, els divendres de les 4 de la tarda a dos quarts de 6. A més, es durà a terme un taller de risoteràpia, des del 14 d'octubre al 9 de desembre, els dimecres de 5 a 7 de la tarda i un altre taller, aquest dedicat a la defensa personal, que es farà des del 15 d’octubre fins 10 de desembre, tots els dimecres de les 7 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre.

D'altra banda, també podran visitar-se diverses exposicions artístiques. És el cas de la mostra 'Identitat Esculpida', de l’Institut Català de les Dones, que podrà veure's del 30 de novembre al 18 de desembre. La inauguració serà l'u de desembre a les 7 de la tarda. Podreu trobar més informació en aquest enllaç.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges